Persoonlijke Retreat, een treat voor een gezonde geest

Loop je jezelf vaak voorbij in het veeleisende levensritme, eigen aan onze maatschappij? Heb je het gevoel dat je daardoor iets wezenlijks mist?
Ben je in de waan van de dag het contact met jezelf kwijtgeraakt?
Heb je de beleving dat je meer tijd zou willen maken voor wat essentieel is maar ontbreekt het je aan tijd, ruimte en vooral de nodige stilte?

Heb je psychische klachten zoals:

lusteloosheid, twijfelen, piekeren, gebrek aan motivatie, depressiviteit, angst- en spanningsklachten, prikkelbaarheid etc. ?

Gun jezelf dan een diepgaande ervaring van mental wellness, als het ware een forse vitaminekuur voor lichaam en geest!

Als je één van deze beschrijvingen herkent, is een therapeutische vakantie zeker en vast iets voor jou! Een verblijf met counseling biedt de unieke combinatie van individuele therapie/counseling én afstand nemen.Je zal jezelf weer horen ademen, het lawaai van je verstand zal verstillen en het meest essentiële deel van jezelf zal de ruimte krijgen om te spreken.

De Stilte, het natuurschoon en onthaasten als essentiële ingrediënten

Wat hebben therapie en zelfontplooiing met een vakantie te maken? Alles!

Om terug de regie te krijgen of te houden over je leven, moet je soms even uit je dagelijkse rol(len) stappen. Dat kan niet in sessies van een uur, dichtbij huis.

Als je een reis maakt en terechtkomt in een omgeving waar natuur en stilte je innerlijk lawaai doen verstillen, kan je ook afstand nemen in jezelf en het gehele plaatje van je leven weer helder zien. Soms ga je daarna alles omgooien, soms deels veranderen, en soms leer je gewoon waarderen en beter benutten wat je hebt.  Hoe dan ook krijg je weer een frisse blik op wat je leven zin en betekenis geeft.

Uit de praktijk blijkt tevens dat meerdere sessies in een aaneengesloten periode  een beduidend beter resultaat opleveren, omdat problemen en vragen goed uitgediept kunnen worden zonder onderbrekingen.

Een verblijf met counseling en/of coaching dient om even afstand te nemen van het gewone alledaagse leven en weer in contact te komen met wat jouw leven volop zin geeft!

Baanbrekende begeleiding op maat

Je wordt op maat begeleid met de sessies die jou van dienst kunnen zijn op dat moment.  Onze coachings zijn eerder ervaringsgericht dan mentaal en ‘praterig’ aard. ‘Praten over’ is immers niet genoeg om de gewenste verandering te bewerkstelligen. Wel laten we dat andere, ‘intuïtieve’ deel van je brein dat veruit het meeste wijsheid heeft, volop aan het woord. De sessies gaan niet door in een traditionele sessiekamer maar dikwijls in de natuur op of vlak buiten het domein, of in onze cosy therapiestudio waar veel ruimte is om te ervaren en te beleven. Je retreat kan daardoor optimaal diep inwerken en leiden tot wezenlijke veranderingen in je leven.

Verblijf en Voorwaarden

Een therapeutische vakantie duurt zolang jij wilt, met een minimum van 3 nachten + 3 begeleidingen.

Voel je je aangesproken? Boek dan alvast een gratis online kennismakingsgesprek via Zoom en krijg al je vragen beantwoord!

Kies de accommodatie van jouw keus (huisje, chalet, lodge…) Als je meer dan 1 week komt, geniet je van de voordelige Langverblijf-Deal, met kortingen vanaf 65 % op de normale prijs!

Ervaringen over therapeutische vakanties:

Gemiddelde beoordeling voor onze retraites:

Therapeutische Vakantie op Jouw Maat
0,0 rating based on 12.345 ratings
Quotering: 0 out of 5 gebaseerd op 0 reviews.

Ben je een deelnemer aan een retraite? Laat hieronder je mening achter. Zo help je anderen te beslissen of dit iets voor hen is.

Name
Email
Review Title
Quotering
Review Content