Persoonlijke Retreat, een treat voor een gezonde geest

Loop je jezelf vaak voorbij in het veeleisende levensritme, eigen aan onze maatschappij? Heb je het gevoel dat je daardoor iets wezenlijks mist? Ben je in de waan van de dag het contact met je diepste zelf kwijtgeraakt? Heb je de beleving dat je meer tijd zou willen maken voor stilte en spiritualiteit in je leven, maar ontbreekt het je aan tijd, ruimte en vooral de stilte? Snak je naar een diepgaande ervaring van mental wellness, als het ware een balsem voor je geest?

Als je dit in het klein of in het groot herkent, is een persoonljke retrait zeker en vast iets voor jou! Je zal jezelf weer horen ademen, het lawaai van je verstand zal verstillen en de stem van je diepste Ik zal de ruimte krijgen om te spreken.

De Stilte, het natuurschoon en onthaasten als essentiële ingrediënten

Windgong

In een retraite stap je even uit de wereld van de kloktijd en dompel je je onder in een andere tijd: de tijd van het eeuwige Nu, waarin je enkele versnellingen lager schakelt dan normaal. Je schakelt over van de modus van het doen naar de modus van het zijn.

Je laat de stilte diep inwerken op je lijf, op je brein en op je geest. Daarbij zal je ervaren hoe balsemend dat is!

Je zal verstomd staan hoe de mist in je leven even optrekt, en je daardoor een glimp krijgt van waar het voor jou wezenlijk om draait in het leven. Je ziet je leven helder, als bij klare hemel.

Het kan zijn dat je in het begin serieus moet wennen aan zo’n stiltebad. Wellicht ben je niet gewend aan echte stilte, waardoor de stilte op L’Assaladou ‘oorverdovend’ kan zijn. Laat je hierdoor echter niet afschrikken, want als je volhoudt word je ruimschoots beloond met een ervaring van diepgaande geestelijke wellness!

Waarom is stilte nodig? Omdat stilte maakt dat wat essentieel is makkelijk komt bovendrijven, en wat niet essentieel is makkelijker kan worden losgelaten.

De hele vakantie draait erom dat je weer helemaal connectie voelt met de essentie, dat wat jou bezielt en wat jouw leven zin geeft. Daarna ga je je leven weer met een frisse blik tegemoet.

Gepersonaliseerde begeleding naar keus

Je wordt op maat begeleid met de sessies die jou van dienst kunnen zijn op dat moment.  Onze coachings zijn niet mentaal en ‘praterig’ van aard, wel wordt er eerder in beelden gesproken. We laten dat andere, ‘intuïtieve’ deel van je brein dat veruit het meeste wijsheid heeft, vrijuit aan het woord. De coachings gaan niet door in een traditionele sessiekamer maar dikwijls in de natuur, of in onze cosy groepsruimte waar veel ruimte is om te ervaren en te beleven. Je retreat kan daardoor optimaal diep inwerken en tot wezenlijke veranderingen leiden in je leven.

Verblijf en Voorwaarden

Een persoonlijke retreat duurt zolang jij wilt, met een minimum van 3 nachten + 3 begeleidingen.

Je persoonlijke retreat is geboekt als je je accommodatie hebt geboekt en betaald.

Het intake gesprek wordt op voorhand vastgelegd. De overige begeleidende sessies kunnen dan ter plekke aangevraagd worden en afgestemd worden op de intake.

Voel je je aangesproken? Boek dan alvast een gratis online kennismakingsgesprek via Zoom en krijg al je vragen beantwoord!

Kies de accommodatie van jouw keus (huisje, chalet, lodge…) Als je meer dan 1 week komt, geniet je van de voordelige Langverblijf-Deal, met kortingen vanaf 65 % op de normale prijs!

 

Dit vonden vorige deelnemers aan een persoonlijke retreat ervan

Gemiddelde beoordeling voor onze retraites:

Persoonlijke Retreat
0,0 rating based on 12.345 ratings
Quotering: 0 out of 5 gebaseerd op 0 reviews.

Ben je een deelnemer aan een retraite? Laat hieronder je mening achter. Zo help je anderen te beslissen of dit iets voor hen is.

Naam
Email
Review Title
Quotering
Review Content