Een revolutionaire vorm van relatie-begeleiding

Als koppel kan je de ervaring hebben niet meer op het juiste spoor te zitten. Je stelt jezelf meermaals de vraag ‘Is dit het nu?’ Mogelijk is jullie liefdevolle verbinding wat ondergesneeuwd geraakt of zijn jullie uit elkaar gegroeid. Of misschien staat jullie relatie onder druk, al dan niet door een speciale gebeurtenis?

Verlang je ernaar de verloren gegane connectie weer terug te vinden en te voeden, en zodoende als koppel weer te floreren? Of wil je gewoon nog meer halen uit je relatie?

Probeer eens iets anders dan de klassieke relatietherapie in ‘klinische setting’, waarbij je als koppel al snel het dramatisch gevoel krijgt dat er iets grondig mis is met (één van) jullie.

Onze relatie therapie in een ontspannen vakantiesetting biedt begeleiding op maat en ondersteunt op een diepgaande maar toch aangename en zelfs humoristische manier jullie groeikansen als koppel, of het nu gaat om het dealen met een relatiecrisis, of het verdiepen van een goed functionerende relatie.

couple in love schommel koppel

Je relatie hernieuwen op vakantie

Het gaat om een aangepast traject, waarin je als koppel vakantie combineert met een (2-)dagelijkse sessie op L’ Assaladou.

Jullie cocoonen samen op het domein, of maken leuke uitstapjes. Er zijn mogelijkheden in overvloed: aan jullie de keus!

Naast de relatiesessies krijgen jullie huiswerk op maat, om samen mee aan de slag te gaan. Hiernaar wordt de volgende dag teruggekoppeld in de sessie. Deze intensieve en ervaringsgerichte manier van werken garandeert snelle en stevige resultaten om mee naar huis te nemen.

Intensieve EFT Relatie counseling naar het model van Emotionally Focused Couples therapy (EFT, Sue Johnson)

Kim en Katrin begeleiden jou van koppel tot koppel. Hierbij doen ze beroep op hun jarenlange ervaring en deskundigheid als therapeut, maar ook op de eigen ervaringen in hun huwelijk, gekruid met een stevige dosis humor.

Hun benadering gaat verder dan het oplossen van conflicten en communicatieproblemen. Er wordt doorgestoten naar de kern van de zaak, nl. jullie ‘geschonden hechting’ als koppel. Dit blijkt steeds de werkelijke oorzaak van andere problemen en conflicten. Je krijgt tools aangereikt om van je relatie terug de veilige vertrekbasis en thuishaven te maken die ze hoort te zijn.

Met andere woorden:

Waar andere therapieën dikwijls blijven steken in ‘praten over problemen’ pakken Kim en Katrin de werkelijke oorzaak van jullie negatieve interactiepatroon aan en maken jullie hechting terug gezond. Dat blijkt uit onderzoek ook de enige weg naar blijvende verandering.

Naast EFT worden andere werkvormen gebruikt uit de lichaamsgerichte therapie.

Begeleiding: Kim Wellens en Katrin de Neve

Verblijf en Voorwaarden

  • Minimum duur 5 dagen, maar langer strekt tot aanbeveling omdat we dan een hoop meer kunnen bereiken
  • Het ideale = 12 u therapie, gespreid over de dagen die jullie kunnen vrijmaken. Op die tijd krijgen we een hele hoop gedaan. Minder uren op locatie zijn ook een optie, in combi met online-begeleiding.
  • Je geniet van de voordelige Langverblijf-Deal, met kortingen vanaf 65 % op de normale prijs naargelang je verblijfsduur!
  • Het intake gesprek wordt op voorhand vastgelegd en gebeurt online, voor het verblijf.
    Eventueel kan ook het inzichtspakket van 4 sessies vooraf al doorlopen worden via zoom.
  • Op voorhand doen we via Zoom Videocall een gratis online kennismakingsgesprekje met jullie, zodat vragen of twijfels beantwoord kunnen worden en jullie weten wat jullie kunnen verwachten.

Dit vonden vorige deelnemers aan de relatie intensives ervan:

Gemiddelde beoordeling voor deze vakantie:

Relatie Intensive in Zuid-Frankrijk
5,0 rating based on 12.345 ratings
Quotering: 5 out of 5 gebaseerd op 2 reviews.

EFT Relatiecounseling, een aanrader

★★★★★
Oogopener - confronterend - ontroerend - nieuw perspectief - humor. Dat zijn de eerste woorden die me te binnen schieten na de sessies bij Kim en Katrin. Toen we bij hen kwamen, waren mijn vrouw en ik helemaal uit mekaar gegroeid. Maar met veel zorg, aandacht en veel humor (ik wist niet dat je in therapie zo veel kon lachen) hebben Kim en Katrin ons een nieuwe start gegeven. Wat ik nog het meest apprecieerde was dat zij als koppel de sessies gaven. Hierdoor zag je alles vanuit een mannelijk én vrouwelijk perspectief. Een absolute meerwaarde. Bovendien kaderden ze alles met voorbeelden uit hun eigen leven. Dit relativeerde de onderwerpen. We zijn de sessies geëindigd met verse zuurstof en nieuwe instrumenten om onze relatie terug op de rails te krijgen. Een aanrader.
- Patrick, ondernemer, 8 jaar getrouwd

weer dicht bij elkaar dankzij EFT Relatiecounseling

★★★★★
De sessies met Kim en Katrin hebben ons als partners weer dicht bij elkaar gebracht. Sinds we kinderen hebben, was de vonk stilaan en ongemerkt uit onze relatie verdwenen. We waren op de duur alleen nog maar ouders, soms zelfs concurrenten van elkaar, voor tijd, slaap,enz... dingen die schaars zijn geworden als ouders. Kim en Katrin hebben ons op een heel concrete manier hierbij geholpen. Met veel respect, humor, liefde en begrip voor beide partijen luisterden ze naar ons verhaal. Ze leerden ons bepaalde patronen herkennen waar we onbewust in verzeild waren en reikten ons manieren aan om ermee om te gaan. Door de patronen te herkennen, kunnen we er nu bewust uitstappen en weer als partners door het leven gaan. We voelen zelfs weer die verliefdheid van in het prille begin. Ik had nooit gedacht dat dit nog mogelijk was! Dank jullie wel, lieve Kim en Katrin!
- Tine, ondernemer, 8 jaar getrouwd

Ben je een deelnemer aan één van de vorige vakanties voor koppels? Laat hieronder je mening achter. Zo help je anderen te beslissen of dit iets voor hen is.

Name
Email
Review Title
Quotering
Review Content