Een revolutionaire vorm van relatie-begeleiding

Als koppel kan je de ervaring hebben niet meer op het juiste spoor te zitten. Je stelt jezelf meermaals de vraag ‘Is dit het nu?’ Mogelijk is jullie liefdevolle verbinding wat ondergesneeuwd geraakt of zijn jullie uit elkaar gegroeid. Of misschien staat jullie relatie onder druk, al dan niet door een speciale gebeurtenis?

Verlang je ernaar de verloren gegane connectie weer terug te vinden en te voeden, en zodoende als koppel weer te floreren? Of wil je gewoon nog meer halen uit je relatie?

Probeer eens iets anders dan de klassieke relatietherapie in ‘klinische setting’, waarbij je als koppel al snel het dramatisch gevoel krijgt dat er iets grondig mis is met (één van) jullie.

Onze relatie therapie in een ontspannen vakantiesetting biedt begeleiding op maat en ondersteunt op een diepgaande maar toch aangename en zelfs humoristische manier jullie groeikansen als koppel, of het nu gaat om het dealen met een relatiecrisis, of het verdiepen van een goed functionerende relatie.

couple in love schommel koppel

Je relatie hernieuwen op vakantie

Het gaat om een aangepast traject, waarin je als koppel vakantie combineert met dagelijkse therapie op vakantiedomein L’ Assaladou.

Jullie cocoonen samen op het domein, of maken leuke uitstapjes. Er zijn mogelijkheden in overvloed: aan jullie de keus!

Naast de relatiesessies krijgen jullie huiswerk op maat, om samen mee aan de slag te gaan. Hiernaar wordt de volgende dag teruggekoppeld in de sessie. Deze intensieve en ervaringsgerichte manier van werken garandeert snelle en stevige resultaten om mee naar huis te nemen.

EFT Relatiecoaching en – counseling naar het model van Emotionally Focused Couples therapy (Sue Johnson)

Kim en Katrin begeleiden jou van koppel tot koppel. Hierbij doen ze beroep op hun deskundigheid als therapeut, maar ook op de eigen ervaringen in hun huwelijk, gekruid met een stevige dosis humor.

Dieper dan naar de communicatieproblemen gaan ze op zoek naar wat jullie als koppel verbindt én vervreemdt van elkaar. Ook worden jullie hechtingsstijlen en omgangspatronen diepgaand onder de loep genomen, teneinde helderheid te krijgen in waar jullie de connectie verliezen, en hoe jullie die terug kunnen vinden en versterken. Je krijgt tools aangereikt om van je relatie terug de veilige vertrekbasis en thuishaven te maken die ze hoort te zijn.

Naast EFT worden andere werkvormen gebruikt uit de lichaamsgerichte therapie.

Begeleiding: Kim Wellens en Katrin de Neve

Verblijf en Voorwaarden

  • Minimum duur 5 dagen, maar langer strekt tot aanbeveling omdat we dan een hop meer kunnen bereiken
  • Je relatie retreat is geboekt als je als koppel de accommodatie van jouw keus hebt betaald. (huisje, eco chalet, of caravan)  Je geniet van de voordelige Langverblijf-Deal, met kortingen vanaf 65 % op de normale prijs naargelang je verblijfsduur!
  • Het intake gesprek wordt op voorhand vastgelegd. De overige begeleidende sessies kunnen dan ter plekke  afgestemd worden op jullie concrete noden als koppel.
  • Op voorhand doen we een gratis online kennismakingsgesprek via Zoom met jullie, zodat vragen of twijfels op voorhand beantwoord kunnen worden en jullie weten wat jullie kunnen verwachten.

Dit vonden vorige deelnemers aan de vakantie met counseling voor koppels ervan

Gemiddelde beoordeling voor deze vakantie:

Relatie Vakantie
5,0 rating based on 12.345 ratings
Quotering: 5 out of 5 gebaseerd op 4 reviews.

na 32 jaar thuiskomen bij elkaar !

★★★★★
We deden de relatie retreat (training) en volgden aanvullend een traject van relatie- sessies op Assaladou. Blijkbaar had ik 32 jaar lang onbewust de deur dichtgehouden voor échte diepgaande verbinding met mijn man. Nu, dankzij de EFCT-begeleiding van Kim en Katrin, is eindelijk de deur weer open en het licht weer aan! We kunnen elkaar weer zien en ontmoeten in onze kwetsbaarheid, naakt en puur, zonder muur ertussen. We zijn weer veilig en heilig verbonden, tot in het diepst van onze ziel. Wat ik nu voel is zelfs sterker dan de prille liefde van het begin van onze relatie. Ik wist niet dat dit mogelijk was! Ben oneindig dankbaar, dank aan Kim en Katrin”
- Bea

Een echte boost voor ons huwelijk

★★★★★
Ik deed in het verleden met mijn vrouw meermaals relatietherapie om de relatie goed te houden temidden van ons drukke gezin met 5 kinderen. Dit gaf geen resultaat op langere termijn. De aanpak van Kim en Katrin is echter helemaal anders en erg doeltreffend. Het voelt alsof ik opnieuw getrouwd ben met mijn vrouw. Deze ervaring is onbetaalbaar. Als je uit elkaar groeit kun je altijd weer naar elkaar toegroeien en je relatie in eigen hand nemen. Heel hoopgevend is dat. EFCT, gegeven door Kim en Katrin: een echte aanrader!”
- Frank

Een aanrader

★★★★★
Oogopener - confronterend - ontroerend - nieuw perspectief - humor. Dat zijn de eerste woorden die me te binnen schieten na de sessies bij Kim en Katrin. Toen we bij hen kwamen, waren mijn vrouw en ik helemaal uit mekaar gegroeid. Maar met veel zorg, aandacht en veel humor (ik wist niet dat je in therapie zo veel kon lachen) hebben Kim en Katrin ons een nieuwe start gegeven. Wat ik nog het meest apprecieerde was dat zij als koppel de sessies gaven. Hierdoor zag je alles vanuit een mannelijk én vrouwelijk perspectief. Een absolute meerwaarde. Bovendien kaderden ze alles met voorbeelden uit hun eigen leven. Dit relativeerde de onderwerpen. We zijn de sessies geëindigd met verse zuurstof en nieuwe instrumenten om onze relatie terug op de rails te krijgen. Een aanrader.
- Patrick

Relatiecounseling

★★★★★
De sessies met Kim en Katrin hebben ons als partners weer dicht bij elkaar gebracht. Sinds we kinderen hebben, was de vonk stilaan en ongemerkt uit onze relatie verdwenen. We waren op de duur alleen nog maar ouders, soms zelfs concurrenten van elkaar, voor tijd, slaap,enz... dingen die schaars zijn geworden als ouders. Kim en Katrin hebben ons op een heel concrete manier hierbij geholpen. Met veel respect, humor, liefde en begrip voor beide partijen luisterden ze naar ons verhaal. Ze leerden ons bepaalde patronen herkennen waar we onbewust in verzeild waren en reikten ons manieren aan om ermee om te gaan. Door de patronen te herkennen, kunnen we er nu bewust uitstappen en weer als partners door het leven gaan. We voelen zelfs weer die verliefdheid van in het prille begin. Ik had nooit gedacht dat dit nog mogelijk was! Dank jullie wel, lieve Kim en Katrin!
- Tine

Ben je een deelnemer aan één van de vorige vakanties voor koppels? Laat hieronder je mening achter. Zo help je anderen te beslissen of dit iets voor hen is.

Naam
Email
Review Title
Quotering
Review Content