Een revolutionaire vorm van relatie-begeleiding

Als koppel kan je de ervaring hebben niet meer op het juiste spoor te zitten. Je stelt jezelf meermaals de vraag ‘Is dit het nu?’ Mogelijk is jullie liefdevolle verbinding wat ondergesneeuwd geraakt of zijn jullie uit elkaar gegroeid. Of misschien staat jullie relatie onder druk, al dan niet door een speciale gebeurtenis?

Verlang je ernaar de verloren gegane connectie weer terug te vinden en te voeden, en zodoende als koppel weer te floreren? Of wil je gewoon nog meer halen uit je relatie?

Probeer eens iets anders dan de klassieke relatietherapie in ‘klinische setting’, waarbij je als koppel al snel het dramatisch gevoel krijgt dat er iets grondig mis is met jullie.

Onze relatie therapie in een ontspannen vakantiesetting biedt begeleiding op maat en ondersteunt op een diepgaande maar toch aangename en zelfs humoristische manier jullie groeikansen als koppel, of het nu gaat om het dealen met een relatiecrisis, of het verdiepen van een goed functionerende relatie.

 

couple in love schommel koppel

Je relatie hernieuwen op vakantie

Het gaat om een traject, waarin je vakantie combineert met minimum 3 relatie sessies tijdens je verblijf op vakantiedomein L’ Assaladou.

Jullie cocoonen samen op het domein, of maken leuke uitstapjes. Er zijn mogelijkheden in overvloed: aan jullie de keus!

Naast de relatiesessies krijgen jullie huiswerk op maat, om samen mee aan de slag te gaan. Hiernaar wordt de volgende dag teruggekoppeld in de sessie. Deze intensieve en ervaringsgerichte manier van werken garandeert snelle resultaten om mee naar huis te nemen.

EFCT Relatiecoaching en – counseling in niet klinische setting

2 rozenscheutjes samen mooi 14naar het model van Emotionally Focused Couples therapy (Sue Johnson)

Kim en Katrin begeleiden jou van koppel tot koppel. Hierbij doen ze beroep op hun deskundigheid als therapeut, maar ook op de eigen ervaringen in hun huwelijk.

Dieper dan naar de communicatieproblemen gaan ze op zoek naar wat jullie als koppel verbindt én vervreemdt van elkaar. Ook worden jullie hechtingsstijlen en omgangspatronen diepgaand onder de loep genomen, teneinde helderheid te krijgen in waar jullie de connectie verliezen, en hoe jullie die terug kunnen vinden en versterken. Je krijgt tools aangereikt om van je relatie terug de veilige vertrekbasis en thuishaven te maken die ze hoort te zijn.

Begeleiding: Kim Wellens en Katrin de Neve

 

Verblijf en Voorwaarden

Een relatie retreat duurt minimum 2 weken tot een langere periode, al dan niet opgeknipt in meerdere verblijven & buiten het hoogseizoen, vanaf begin september tot eind oktober en van begin april tot eind juni.  De ervaring van rust en stilte is dan optimaal.

Je relatie retreat is geboekt als je als koppel je accommodatie hebt geboekt.

Het intake gesprek wordt op voorhand vastgelegd. De overige begeleidende sessies kunnen dan ter plekke aangevraagd en afgestemd worden op jullie concrete noden als koppel.

Concreet verblijf je minimum 2 weken op L’ Assaladou, in de accommodatie van jouw keus (huisje, chalet, lodge…) Je geniet van de voordelige Langverblijf-Deal, met kortingen vanaf 65 % op de normale prijs.

 

 

Klik hier voor de algemene voorwaarden van een vakantie met counseling.

Leg hier al een consult vast.

Dit vonden vorige deelnemers aan de vakantie met counseling voor koppels ervan

Gemiddelde beoordeling voor deze vakantie:

Relatie Retreat
5,0 rating based on 12.345 ratings
Quotering: 5 out of 5 gebaseerd op 2 reviews.

Relatiecounseling

★★★★★
De sessies met Kim en Katrin hebben ons als partners weer dicht bij elkaar gebracht. Sinds we kinderen hebben, was de vonk stilaan en ongemerkt uit onze relatie verdwenen. We waren op de duur alleen nog maar ouders, soms zelfs concurrenten van elkaar, voor tijd, slaap,enz... dingen die schaars zijn geworden als ouders. Kim en Katrin hebben ons op een heel concrete manier hierbij geholpen. Met veel respect, humor, liefde en begrip voor beide partijen luisterden ze naar ons verhaal. Ze leerden ons bepaalde patronen herkennen waar we onbewust in verzeild waren en reikten ons manieren aan om ermee om te gaan. Door de patronen te herkennen, kunnen we er nu bewust uitstappen en weer als partners door het leven gaan. We voelen zelfs weer die verliefdheid van in het prille begin. Ik had nooit gedacht dat dit nog mogelijk was! Dank jullie wel, lieve Kim en Katrin!
- Tine

Een aanrader

★★★★★
Oogopener - confronterend - ontroerend - nieuw perspectief - humor. Dat zijn de eerste woorden die me te binnen schieten na de sessies bij Kim en Katrin. Toen we bij hen kwamen, waren mijn vrouw en ik helemaal uit mekaar gegroeid. Maar met veel zorg, aandacht en veel humor (ik wist niet dat je in therapie zo veel kon lachen) hebben Kim en Katrin ons een nieuwe start gegeven. Wat ik nog het meest apprecieerde was dat zij als koppel de sessies gaven. Hierdoor zag je alles vanuit een mannelijk én vrouwelijk perspectief. Een absolute meerwaarde. Bovendien kaderden ze alles met voorbeelden uit hun eigen leven. Dit relativeerde de onderwerpen. We zijn de sessies geëindigd met verse zuurstof en nieuwe instrumenten om onze relatie terug op de rails te krijgen. Een aanrader.
- Patrick

Ben je een deelnemer aan één van de vorige vakanties voor koppels? Laat hieronder je mening achter. Zo help je anderen te beslissen of dit iets voor hen is.

Naam
Email
Review Title
Quotering
Review Content