Werk aan jezelf aan de voet van de Pyreneeën!

Wil je er even tussenuit om in een verkwikkende omgeving je handen uit de mouwen te steken? Draag bij aan onze vereniging Existo, door een tijdje mee te werken op haar therapeutisch domein in Zuid-Frankrijk. Zo beleef je de unieke combinatie van vrijwilligerswerk mét therapeutisch verblijf op L’Assaladou! Je zal gaandeweg ontdekken hoe de 2 elkaar gunstig beïnvloeden.
De ongerepte omgeving, de sfeer en filosofie nodigen uit tot bezinning en inspiratie. Het feit dat je jezelf geregeld zult tegenkomen temidden van de haast overweldigende  stilte hoort daar ook bij! Je kopzorgen en levensvragen blijven dan ook niet thuis achter maar reizen mee, wachtend op de juiste tijd en ruimte om er grondig zorg voor te dragen. Wij zijn er als mens en als therapeut om je hier formeel (d.m.v. therapeutische coachings) en informeel in bij te staan en op te vangen.
Concreet kom je voor minstens 28 dagen 

Wat hebben wij vrijwilligers te bieden?

kortweg: de mogelijkheid om al werkend te werken aan jezelf of aan je relatie als je als koppel komt

Vrijwilligerswerk bij ons is dus automatisch een persoonlijke retraite of relatie retreat.

Opgelet! Wij bieden geen maaltijden, noch reisvergoeding. Wel geven we je wel elke week een mooie therapeutische coaching. groepsmaaltijden worden dus niet georganiseerd; daar zorg je zelf voor in je eigen accommodatie of onderling in de gastenkeuken.

  • Je huurt tijdens de eerste proefweek een mooi compleet uitgerust vakantiehuisje, een hutje, of de chalet.  Als je weinig budget hebt neem je op onze therapeutische natuurcamping een goedkopere stacaravan of caravan, een kampeerplek of ledenkamer in het koude seizoen (toegangs- en overzichtspagina voor helpende leden)
  • Als helpend lid van onze vereniging draag je elke week 20 uur bij.
  • Je krijgt dan per week gratis 1 persoonlijk levenscoaching consult erbij – of een EFCT relatiecoaching indien je als koppel komt. Of meer sessies, naargelang je eigen vrijwillige inzet (maar deze mag gerust ‘light’ blijven zodat je ook een vakantiegevoel houdt).
  • Er zijn heel wat leuke mogelijkheden tot vrije tijd in een prachtige omgeving: zwemmen, zonnebaden, wandelen, bergtochten, paardrijden, fietsen, allerlei uitstappen, een bibliotheek vol interessante boeken en tijdschriften…
  • Je hebt hebt hier alle troeven voor rust en bezieling in een prachtig ongerept landschap waar de stilte nog echte stilte is, de lucht nog zuiver en de sterren talrijk.

Meer info

Contacteer ons!