Online Sessies

Via Video Call

Sinds de Corona crisis werken we nu meer online dan ooit. Wat aanvankelijk een noodgedwongen keuze was, is intussen uitgegroeid tot een waardig alternatief voor 'face-to-face' therapie. Meer nog, er blijkt geen enkel kwaliteitsverlies te zijn en op sommige belangrijke punten scoort online therapie zelfs hoger dan de traditionele variant.

Ontdek de Voordelen van Online Begeleiding

Therapeutische Vakantie

Therapie én Vakantie in 1 formule

Onthaast je leven en krijg therapeutische begeleiding die jou leven echt vooruit helpt. Aangewezen bij levensvragen, worstelingen in de liefde, stressklachten in het klein en in het groot.

Ontdek de Magische Formule van Therapie + Vakantie

Onze Unieke Aanpak

in Individuele Begeleiding

We zijn zowel getraind in ervaringsgerichte life-coaching als in diepgaande psychotherapie. Beide werkvormen kunnen, naargelang jouw vraag, worden gebruikt tijdens je verblijf of in een online traject.

Therapeutisch zijn we intensief geschoold en ervaren in lichaamsgerichte counseling, emotie gefocuste therapie en existentieële psychotherapie, die de ‘(be)ziel(ing)’, of nog de zingevingsvraag integreert in het therapeutisch proces. We zijn van mening dat deze 3 niveau’s tegelijk moeten aangepakt worden voor een optimaal therapeutisch resultaat, wat de klachten ook zijn.

Ontdek meer over onze aanpak