Gemiddelde waardering van al onze activiteiten en consulten:

Ervaringen
4,9 rating based on 12.345 ratings
Quotering: 4.9 out of 5 gebaseerd op 19 reviews.

Beoordelingen van de therapeutische vakanties en (online) sessies

Verkwikkend verblijf

★★★★★
De passie test met Kim zorgde er voor dat inzichten scherper werden en ik ze kon omzetten naar tastbare stappen eens terug thuis. De kruidensessie van Katrin was op maat zowel van mij als van de natuur. De netels waren die dag helemaal klaar om me te verkwikken en te voorzien van vernieuwde energie binnen paar weken, als ons 'brouwsel' helemaal klaar is voor gebruik. Dit in combinatie met de stilte op Assaladou, de vogels in de helblauwe lucht en het zwembad dat zorgde voor verkoeling, maakte het geheel tot een super ervaring.
- Claudine Knop

een echte boost voor ons huwelijk

★★★★★
Ik deed in het verleden met mijn vrouw meermaals relatietherapie om de relatie goed te houden temidden van ons drukke gezin met 5 kinderen. Dit gaf geen resultaat op langere termijn. De aanpak van Kim en Katrin is echter helemaal anders en erg doeltreffend. Het voelt alsof ik opnieuw getrouwd ben met mijn vrouw. Deze ervaring is onbetaalbaar. Als je uit elkaar groeit kun je altijd weer naar elkaar toegroeien en je relatie in eigen hand nemen. Heel hoopgevend is dat. EFCT, gegeven door Kim en Katrin: een echte aanrader!
- Frank, arbeider,papa en opa van 5, 32 jaar getrouwd

na 32 jaar thuiskomen bij elkaar

★★★★★
We deden de relatie retreat (training) en volgden aanvullend een traject van relatie- sessies op Assaladou. Blijkbaar had ik 32 jaar lang onbewust de deur dichtgehouden voor échte diepgaande verbinding met mijn man. Nu, dankzij de EFCT-begeleiding van Kim en Katrin, is eindelijk de deur weer open en het licht weer aan! We kunnen elkaar weer zien en ontmoeten in onze kwetsbaarheid, naakt en puur, zonder muur ertussen. We zijn weer veilig en heilig verbonden, tot in het diepst van onze ziel. Wat ik nu voel is zelfs sterker dan de prille liefde van het begin van onze relatie. Ik wist niet dat dit mogelijk was! Ben oneindig dankbaar, dank aan Kim en Katrin
- Bea, mama en oma van 5, 32 jaar getrouwd

Passietest

★★★★★
Kim heeft samen met mij de passietest gedaan. Ik vond het heel interessant en nuttig. Het heeft voor mij veel zaken in perspectief gebracht en heeft echt geholpen met wat ik belangrijk vind. Ik was een beetje verloren en wist niet juist wat ik verder wou doen in mijn leven (studeren, werken, welke studierichting, enz.) De passietest heeft mij geholpen in die keuze. Dus nogmaals, bedankt Kim!
- Kaoutar

wandelcoaching

★★★★★
Kim laat via voorbeelden uit de natuur je ziel spreken, waardoor belangrijke aspecten van jezelf meer in je bewustzijn terecht komen. Een prachtige ervaring die me dichter bij mezelf heeft gebracht. Dankjewel Kim!
- Anita

EFT Relatiecounseling, een aanrader

★★★★★
Oogopener - confronterend - ontroerend - nieuw perspectief - humor. Dat zijn de eerste woorden die me te binnen schieten na de sessies bij Kim en Katrin. Toen we bij hen kwamen, waren mijn vrouw en ik helemaal uit mekaar gegroeid. Maar met veel zorg, aandacht en veel humor (ik wist niet dat je in therapie zo veel kon lachen) hebben Kim en Katrin ons een nieuwe start gegeven. Wat ik nog het meest apprecieerde was dat zij als koppel de sessies gaven. Hierdoor zag je alles vanuit een mannelijk én vrouwelijk perspectief. Een absolute meerwaarde. Bovendien kaderden ze alles met voorbeelden uit hun eigen leven. Dit relativeerde de onderwerpen. We zijn de sessies geëindigd met verse zuurstof en nieuwe instrumenten om onze relatie terug op de rails te krijgen. Een aanrader.
- Patrick, ondernemer, 8 jaar getrouwd

weer dicht bij elkaar dankzij EFT Relatiecounseling

★★★★★
De sessies met Kim en Katrin hebben ons als partners weer dicht bij elkaar gebracht. Sinds we kinderen hebben, was de vonk stilaan en ongemerkt uit onze relatie verdwenen. We waren op de duur alleen nog maar ouders, soms zelfs concurrenten van elkaar, voor tijd, slaap,enz... dingen die schaars zijn geworden als ouders. Kim en Katrin hebben ons op een heel concrete manier hierbij geholpen. Met veel respect, humor, liefde en begrip voor beide partijen luisterden ze naar ons verhaal. Ze leerden ons bepaalde patronen herkennen waar we onbewust in verzeild waren en reikten ons manieren aan om ermee om te gaan. Door de patronen te herkennen, kunnen we er nu bewust uitstappen en weer als partners door het leven gaan. We voelen zelfs weer die verliefdheid van in het prille begin. Ik had nooit gedacht dat dit nog mogelijk was! Dank jullie wel, lieve Kim en Katrin!
- Tine, ondernemer, 8 jaar getrouwd

wandelcoaching met kim

★★★★★
Ik liet me door Kim begeleiden in een wandelcoaching in het bos. Het was een zeer bijzondere ervaring. Het bos zou met de antwoorden komen, en net daardoor kon ik me makkelijker overgeven ad coaching, omdat de natuur heel veilig en wijs voor me aanvoelt. Ik kwam al na enkele minuten helemaal bij m'n gevoel terecht, waar ik naar snakte. Bij louter praatsessies vind ik dat veel moeilijker bv. Kim begeleidde de wandeling, bevroeg me, gaf steun wanneer nodig en bracht samen met het bos interessante inzichten. Voor mij was deze wandelcoaching absoluut een meerwaarde, en ik durf ze zeker aanraden. Zeker voor mensen die niet zo gesteld zijn op louter gesprekken met een coach, dan is dit een zeer bijzondere ervaring.
- anoniem

verhelderende lifecoaching online

★★★★★
Ik heb de Passietest gedaan met Kim. Ik vond dat een heel nuttige oefening om een helderder beeld te krijgen van wat nu echt belangrijk is voor mij, en zo leerde ik ook weer bij over mezelf. Het resultaat van deze oefening helpt je om makkelijker en duidelijker beslissingen te kunnen nemen over grote en kleinere zaken in je leven.
- Wim

oog-openende lifecoaching

★★★★★
Ik bevind mij op een cruciaal punt in mijn leven..Mijn passie ontdekt, zojuist een lieve man in Nederland leren kennen, maar ook gaan leven in Frankrijk roept.. Kim nam mij mee het bos in.. Mijn "oude wond" dook op, maar blijkt nagenoeg genezen..Er verschenen 2 paden die symbool staan voor de twee keuzes momenteel in mijn leven..Prachtig hoe het bos (mijn ziel?) met begeleiding van Kim mij hielp zichtbaar te maken wat ik momenteel leef en mag voelen.. Een ervaring die ik nooit eerder had gehad, maar die mij raakte tot in mijn hart! Liefs, Eugenie
- Eugenie

Verhelderend geschenk

★★★★★
De opstelling van Kim bracht voor ons duidelijkheid in een dilemma waar we al weken mee zaten. Met veel respect voor onze beleving stemde hij af op wat hij voelde in het ‘veld’ van onze vraag en deelde het met ons. Het voelde als een geschenk dat helemaal klopte!
- Aag Vernelen

Lees meer beoordelingen, of laat zelf één achter, op de pagina’s van elke vakantie met counseling

Uit de oude doos (2011-2020):

Beoordelingen van de workshops en doe-mee-kruidenvakantie

Een kostbaar geschenk aan mezelf

★★★★★
Aan al diegenen die dichter willen komen bij hun prachtige zelf! Vorige zomer heb ik meegedaan met de eerste week intuïtief schilderen in Assaladou. En dit wel onder de deskundige begeleiding van Josée. Wat een prachtige ervaring! Het was heerlijk zonnig en warm... Elke morgen lachte de dag ons tegemoet... Elke dag daalden we af in onszelf... Het was een hele reis... Wonderlijk wat ik allemaal tegenkwam.. Ik heb een prachtige …. krachtige transformatie mogen beleven... Diep verstopte woede en boosheid kwamen met veel kracht en emotie op het doek...donkere kleuren.... WOW! Toch effe heftig! En het mocht en het kon...en er was ruimte voor... en de serene stille natuur droeg het en was er de stille getuige van...en absorbeerde die energie...de donkerte vervaagde en werd overvloedig weggewassen met zuiverend water...ik voelde me lichter worden en toen verscheen het mooie lichte blauw en wit op het doek … ik werd opgetild en gedragen... er veranderde iets in mijn fundament ...het was sterker en lichter geworden... en het is er nog steeds... Dit is maar een fragment uit de hele week.. Ik heb er toffe warme mensen ontmoet...heel veeeeeel gelachen maar ook gehuild, veeeeeel gebabbeld en dat doen we nu nog steeds :). En altijd zijn Kim en Katrin in de buurt om op terug te vallen!
- Els Bertiau

stemworkshop + vakantie van topklasse

★★★★★
Stemmiger kan een vakantie niet zijn, ik ben dankbaar voor deze geweldige ervaring. Sarah is een top vocal coach! Warm aanbevolen!
- Heijdi

Kruidenworkshop

★★★★★
Even helemaal dicht bij jezelf komen,genieten van de geuren en de kleuren van de goudsbloem, allemaal op je eigen tempo. Elke stap naar een prachtige olie wordt intens beleefd. Een echte aanrader voor lichaam en ziel.
- Nele

gezinsweek 2014 en 2015

★★★★★
Een innovatief vakantie concept van onschatbare waarde. Dit gaat zoveel verder en dieper dan een gewone gezinsvakantie. In de voormiddag versterk je onder deskundige begeleiding, op een speelse manier de band met je gezin. In de namiddag krijg je tijd om erop uit te trekken of lekker van het zwembad te genieten. Bijleren en vooral veel genieten op een toplocatie in Zuid-Frankrijk!
- Heidi

Gezinsverbindende vakantie 2016

★★★★★
Gezinsverbindende vakantie... Van de 5 V's verbondenheid,verrijking, voeling, vrijheid, vertrouwen naar de 5 G's... gebeurtenis, gedachten, gevoel, gedrag, gevolg.Een intense, verrijkende en zelfs magische vakantie... Dank aan Katrin en Kim, Mieke,Lut en Johan
- Hilde

Gezinsverbindende vakantie

★★★★☆
De omschrijving over deze week op de website is niet overdreven. Meer zelfs, wanneer je er als ouder en gezin volledig wil voor gaan, kom je er bewuster, comunicatiever, meer verbonden uit. Deze ervaring aan onze kinderen aanbieden is van onschatbare waarde...
- delphine

Schrijfweek

★★★★★
De schrijfweek was voor mij een combinatie van fijne mensen, een supermooie en inspirerende omgeving en leuke, boeiende schrijfopdrachten, die mij alleen maar meer zin hebben gegeven om te schrijven. Kortom: deze schrijfweek is de moeite waard en aan te raden voor iedereen die benieuwd is naar het schrijven van (fictie)teksten en de kneepjes van het schrijfvak onder de knie wil krijgen.
- Leen

schrijfcursus met Aag Vernelen 2015

★★★★★
Deze schrijfweek met de naam 'je eigen leven als verhalenschatkamer' had werkelijk alles wat ik me van een schrijfcursus had voorgesteld, en nog zoveel meer! Een ware schatkamer voor mij. Aag Vernelen is een docente van top-niveau.
- Katrin