Gastenboek

Dit zeggen de deelnemers over onze activiteiten en consulten

Gemiddelde waardering van al onze activiteiten en consulten:

Gastenboek Quotering: ★★★★★ 4.9 based on 21 reviews
5 1

Beoordelingen van de workshopvakanties en doe-mee-kruidenvakantie

stemworkshop + vakantie van topklasse

workshop
★★★★★
5 5 1
Stemmiger kan een vakantie niet zijn, ik ben dankbaar voor deze geweldige ervaring. Sarah is een top vocal coach! Warm aanbevolen!

Kruidenworkshop

workshop
★★★★★
5 5 1
Even helemaal dicht bij jezelf komen,genieten van de geuren en de kleuren van de goudsbloem, allemaal op je eigen tempo. Elke stap naar een prachtige olie wordt intens beleefd. Een echte aanrader voor lichaam en ziel.

gezinsweek 2014 en 2015

workshop
★★★★★
5 5 1
Een innovatief vakantie concept van onschatbare waarde. Dit gaat zoveel verder en dieper dan een gewone gezinsvakantie. In de voormiddag versterk je onder deskundige begeleiding, op een speelse manier de band met je gezin. In de namiddag krijg je tijd om erop uit te trekken of lekker van het zwembad te genieten. Bijleren en vooral veel genieten op een toplocatie in Zuid-Frankrijk!

Lees meer beoordelingen, of laat zelf één achter, op de pagina’s van elke workshopvakantie.

Beoordelingen van de consulten of vakantieformules met consulten

een echte boost voor ons huwelijk

consulten
★★★★★
5 5 1
Ik deed in het verleden met mijn vrouw meermaals relatietherapie om de relatie goed te houden temidden van ons drukke gezin met 5 kinderen. Dit gaf geen resultaat op langere termijn. De aanpak van Kim en Katrin is echter helemaal anders en erg doeltreffend. Het voelt alsof ik opnieuw getrouwd ben met mijn vrouw. Deze ervaring is onbetaalbaar. Als je uit elkaar groeit kun je altijd weer naar elkaar toegroeien en je relatie in eigen hand nemen. Heel hoopgevend is dat. EFCT, gegeven door Kim en Katrin: een echte aanrader!

na 32 jaar thuiskomen bij elkaar

consulten
★★★★★
5 5 1
We deden de relatie retreat (training) en volgden aanvullend een traject van relatie- sessies op Assaladou. Blijkbaar had ik 32 jaar lang onbewust de deur dichtgehouden voor échte diepgaande verbinding met mijn man. Nu, dankzij de EFCT-begeleiding van Kim en Katrin, is eindelijk de deur weer open en het licht weer aan! We kunnen elkaar weer zien en ontmoeten in onze kwetsbaarheid, naakt en puur, zonder muur ertussen. We zijn weer veilig en heilig verbonden, tot in het diepst van onze ziel. Wat ik nu voel is zelfs sterker dan de prille liefde van het begin van onze relatie. Ik wist niet dat dit mogelijk was! Ben oneindig dankbaar, dank aan Kim en Katrin

Passietest

consulten
★★★★★
5 5 1
Kim heeft samen met mij de passietest gedaan. Ik vond het heel interessant en nuttig. Het heeft voor mij veel zaken in perspectief gebracht en heeft echt geholpen met wat ik belangrijk vind. Ik was een beetje verloren en wist niet juist wat ik verder wou doen in mijn leven (studeren, werken, welke studierichting, enz.) De passietest heeft mij geholpen in die keuze. Dus nogmaals, bedankt Kim!

Lees meer beoordelingen, of laat zelf één achter, op de pagina’s van elke vakantie met counseling

Beoordelingen van het vrijwilligerswerk

Lees meer beoordelingen, of laat zelf één achter, op de pagina van de werkvakanties