Gastenboek

Dit zeggen de deelnemers over onze activiteiten en consulten

Gemiddelde waardering van al onze activiteiten en consulten:

Gastenboek Quotering: ★★★★★ 4.9 based on 23 reviews
5 1

Beoordelingen van de workshopvakanties en doe-mee-kruidenvakantie

Een kostbaar geschenk aan mezelf

workshop
★★★★★
5 5 1
Aan al diegenen die dichter willen komen bij hun prachtige zelf! Vorige zomer heb ik meegedaan met de eerste week intuïtief schilderen in Assaladou. En dit wel onder de deskundige begeleiding van Josée. Wat een prachtige ervaring! Het was heerlijk zonnig en warm... Elke morgen lachte de dag ons tegemoet... Elke dag daalden we af in onszelf... Het was een hele reis... Wonderlijk wat ik allemaal tegenkwam.. Ik heb een prachtige …. krachtige transformatie mogen beleven... Diep verstopte woede en boosheid kwamen met veel kracht en emotie op het doek...donkere kleuren.... WOW! Toch effe heftig! En het mocht en het kon...en er was ruimte voor... en de serene stille natuur droeg het en was er de stille getuige van...en absorbeerde die energie...de donkerte vervaagde en werd overvloedig weggewassen met zuiverend water...ik voelde me lichter worden en toen verscheen het mooie lichte blauw en wit op het doek … ik werd opgetild en gedragen... er veranderde iets in mijn fundament ...het was sterker en lichter geworden... en het is er nog steeds... Dit is maar een fragment uit de hele week.. Ik heb er toffe warme mensen ontmoet...heel veeeeeel gelachen maar ook gehuild, veeeeeel gebabbeld en dat doen we nu nog steeds :). En altijd zijn Kim en Katrin in de buurt om op terug te vallen!

Een kostbaar geschenk aan mezelf

workshop
★★★★★
5 5 1
Aan al diegenen die dichter willen nkomen bij hun prachtige zelf! Vorige zomer heb ik mee gedaan met de eerste intiutief schilderweek in Assaladou . En dit wel onder de deskundige begeleiding van Josee. Wat een prachtige ervaring . Het was heerlijk zonnig en warm... Elke morgen lachte de dag ons tegemoet... Elke dag daalden we af in onszelf... Het was een hele reis... Wonderlijk wat ik allemaal tegen kwam.. Ik heb een prachtige …. krachtige transformatie mogen beleven... Diep verstopte woede en boosheid kwam met veel kracht een emotie op het doek...donkere kleuren.... WOW! Toch effe heftig! En het mocht en het kon...en er was ruimte voor... en de serene stille natuur droeg het en was er de stille getuige van...en absorbeerde die energie...de donkerte vervaagde en werd overvloedig weggewassen met zuiverend water...ik voelde me lichter worden en toen verscheen het mooie lichte blauw en wit op het doek … ik werd opgetilt en gedragen... er veranderde iets in mijn fundament ...het was sterker en lichter geworden... en het is er nog steeds... Dit is maar een fragment uit de hele week.. Ik heb er toffe warme mensen ontmoet...heel veeeeeel gelachen ook gehuild , veeeeeel gebabbeld en dat doen we nu nog steeds 🙂 En altijd zij Kim en Katrin in de buurt

stemworkshop + vakantie van topklasse

workshop
★★★★★
5 5 1
Stemmiger kan een vakantie niet zijn, ik ben dankbaar voor deze geweldige ervaring. Sarah is een top vocal coach! Warm aanbevolen!

Lees meer beoordelingen, of laat zelf één achter, op de pagina’s van elke workshopvakantie.

Beoordelingen van de consulten of vakantieformules met consulten

een echte boost voor ons huwelijk

consulten
★★★★★
5 5 1
Ik deed in het verleden met mijn vrouw meermaals relatietherapie om de relatie goed te houden temidden van ons drukke gezin met 5 kinderen. Dit gaf geen resultaat op langere termijn. De aanpak van Kim en Katrin is echter helemaal anders en erg doeltreffend. Het voelt alsof ik opnieuw getrouwd ben met mijn vrouw. Deze ervaring is onbetaalbaar. Als je uit elkaar groeit kun je altijd weer naar elkaar toegroeien en je relatie in eigen hand nemen. Heel hoopgevend is dat. EFCT, gegeven door Kim en Katrin: een echte aanrader!

na 32 jaar thuiskomen bij elkaar

consulten
★★★★★
5 5 1
We deden de relatie retreat (training) en volgden aanvullend een traject van relatie- sessies op Assaladou. Blijkbaar had ik 32 jaar lang onbewust de deur dichtgehouden voor échte diepgaande verbinding met mijn man. Nu, dankzij de EFCT-begeleiding van Kim en Katrin, is eindelijk de deur weer open en het licht weer aan! We kunnen elkaar weer zien en ontmoeten in onze kwetsbaarheid, naakt en puur, zonder muur ertussen. We zijn weer veilig en heilig verbonden, tot in het diepst van onze ziel. Wat ik nu voel is zelfs sterker dan de prille liefde van het begin van onze relatie. Ik wist niet dat dit mogelijk was! Ben oneindig dankbaar, dank aan Kim en Katrin

Passietest

consulten
★★★★★
5 5 1
Kim heeft samen met mij de passietest gedaan. Ik vond het heel interessant en nuttig. Het heeft voor mij veel zaken in perspectief gebracht en heeft echt geholpen met wat ik belangrijk vind. Ik was een beetje verloren en wist niet juist wat ik verder wou doen in mijn leven (studeren, werken, welke studierichting, enz.) De passietest heeft mij geholpen in die keuze. Dus nogmaals, bedankt Kim!

Lees meer beoordelingen, of laat zelf één achter, op de pagina’s van elke vakantie met counseling

Beoordelingen van het vrijwilligerswerk

Lees meer beoordelingen, of laat zelf één achter, op de pagina van de werkvakanties