Kim en Katrin

partners in baanbrekende relatiebegeleiding

Kim en Katrin, vaak door anderen K2 genoemd, zijn een koppel van koppeltherapeuten. Ze begeleiden samen, in een 2-op-2-setting, koppels onder de vorm van 'intensives' op hun paradijselijke plek in Zuid-Frankrijk, én online. Uitgebreid ervaren en opgeleid in het bewezen effectieve EFT model geven ze aan relatietherapie een unieke eigen twist.

Leer ons beter kennen

Katrin

Katrin is hoogopgeleid therapeutisch counselor.

Haar passie is om anderen te helpen hun relaties te herstellen, niet alleen met hun partner of dierbare familieleden maar vooral ook met zichzelf. Ze is ervan overtuigd dat elke relationele struggle een kans biedt tot diep-menselijke connectie die het leven volop zin geeft en ons stralend gezond maakt.

Als een geavanceerd getraind EFT therapeut (Emotionally Focused Therapy) gebruikt ze het bewezen effectieve EFT model om diepgaand herstel te brengen bij een geschonden relatie tussen geliefden; familieleden of met zichzelf.

Haar stijl is warm, humoristisch, zacht/liefdevol én tegelijk doortastend.

Credentials

Kim

Kim is een breed geschoolde en doorwinterde life coach en counselor met 20 jaar ervaring. Zijn roeping is je te ondersteunen bij het vinden van je levenspassies. Wat verhindert jou om de juiste levenskeuzes te maken, congruent met wat jouw leven ten diepste zin geeft?

Met behulp van een bonte waaier aan werkwijzen en therapeutische invalshoeken, ligt zijn specialiteit erin die unieke mix van benaderingen te vinden die precies bij jou past. Hij gelooft sterk dat de verwondingen die je gaandeweg opliep in het leven, je rijker en heler maken als mens, en je bij je werkelijke passies brengen.

Kim werkt afwisselend systemisch, lichaams- en zielsgericht, zowel met individuen als met groepen. Sinds 2014 begeleidt hij, samen met mijn vrouw Katrin, ook koppels, volgens het model van Emotionally Focused Couples Therapy (EFCT).

Specialisaties: counseling bij levensvragen en levenskeuzes, seksuele blokkades, genderspeciefieke counseling bij mannen, EFT relatiecounseling, EFIT (EFT voor individuen)

credentials