Keuzes maken

mispel-eik-blauwe-lucht-14.jpgZit je met vragen en onduidelijkheden in je leven, waarop je graag een nieuwe en heldere kijk zou hebben? Kom even los van de dagdagelijkse routine en laat je persoonlijk coachen, ondergedompeld  in de oase van rust en schoonheid van L’Assaladou.

Je stelt zelf à la carte je vakantie met counseling samen en spreekt met ons een gepaste periode af en welke accommodatie en consulten je wenst.

Gedurende je verblijf kan je à la carte kiezen tussen volgende  individuele consulten:

Passietest

roos opent zich sept 14

Een zinvol leven ziet er voor iedereen anders uit. Ontdek jouw persoonlijke passies, dat wat JOU drijft en wat jou uniek maakt, want alleen dat kan jouw leven volop zin geven. Durf te dromen hoe je leven eruit zou zien als je je passies volop ruimte zou geven. Hoever staat jouw leven zoals het nu is, af van deze ‘droom’?

In de passietest hou je je leven ondersteboven en kijk je of er nog meer inzit!

Begeleiding: Kim Wellens

Richtprijs: 30 €

Wandelcoaching

bergmeer-pyreneeen-zuid-frankrijk

Ga op wandel met Kim, al of niet met een bepaalde (grote of kleine) levensvraag. Je zal ontdekken dat als je in de juiste mindset de natuur ingaat, de natuur jou antwoorden voorspiegelt, op metaforische wijze.

Begeleiding: Kim Wellens

Richtprijs: 50 €, duurtijd ong. 1u30

Opstellingencoaching

Roofvogels

Zit je met één of meerdere prangende vragen? Geraak je er niet uit met je verstand, en ben je op zoek naar het meest wijze antwoord? Via een opstelling komt jouw eigen ziel/wezenskern aan het woord en word je gegidst naar het meest liefdevolle en wijze antwoord op je vraag. Ervaar de verrassende helderheid van dat andere deel van je hersenen, dat door je verstand meestal het zwijgen wordt opgelegd!

Begeleiding: Kim Wellens

Richtprijs: 50 €, duurtijd ong. 1u30

Kruidenconsult

calendula.jpg

Welke kruiden kunnen jou helpen om jouw lichamelijk en geestelijk evenwicht te herstellen en te bewaren? Aan de hand van gerichte vragen over jouw fysiek en mentaal functioneren, gaat Katrin op zoek naar de kruiden die op dit moment iets voor jou kunnen betekenen. Je krijgt recepten en tips mee om deze kruiden te integreren in je leven. Als kers op de taart krijg je een mooi zakje gepersonaliseerde kruidenthee cadeau!

Begeleiding: Katrin de Neve

Richtprijs: 30 € per sessie van +/- 1u30

 

Klik hier voor de algemene voorwaarden van een vakantie met counseling.

Leg hier al een consult vast.

Dit vonden vorige deelnemers aan de individuele vakantie met counseling ervan

Gemiddelde beoordeling voor deze vakantie:

Keuzes maken
0,0 rating based on 12.345 ratings
Quotering: 0 out of 5 gebaseerd op 0 reviews.

Ben je een deelnemer aan één van de vorige individuele vakanties met counseling? Laat hieronder je mening achter. Zo help je anderen te beslissen of dit iets voor hen is.

Naam
Email
Review Title
Quotering
Review Content