Kim

Kim

Mijn roeping is je te ondersteunen bij het vinden van je levenspassies. Wat verhindert jou om de juiste levenskeuzes te maken, congruent met wat jouw leven ten diepste zin geeft?

Met behulp van een bonte waaier aan werkwijzen en therapeutische invalshoeken, ligt mijn specialiteit erin die unieke mix van benaderingen te vinden die precies past bij jou op dit moment.

Ik werk afwisselend holistisch, systemisch, lichaams- en zielsgericht, zowel met individuen als met groepen. Sinds kort werk ik, samen met mijn vrouw Katrin, ook met koppels, volgens het model van Emotionally Focused Couples Therapy (EFCT).

In 2002 behaalde ik mijn certificaat ‘lichaamsgericht counseler’ aan de Nederlandse New Man Academie. Ik leerde er o.a. werken met meditatie, ademtherapie, NLP, karakterstructuren, geleide fantasie en familie-opstellingen.

Terwijl ik volop mensen begeleidde in mijn privé-praktijk, bleef ik mezelf bijscholen. Ik ervaarde dat ik op een nog dieper niveau wilde bijdragen aan de heling/heelwording van personen met een hulpvraag. Ik wilde, nog dieper dan het probleem, doorstoten naar de gezonde ‘wezenskern’ van mensen met een hulpvraag, en die helpen versterken en bekrachtigen, zodat de verwondingen die we allemaal oplopen in het leven, ons niet armer maar juist rijker en heler maken.

Specialisaties: counseling bij levensvragen en levenskeuzes, genderspeciefieke counseling van mannen, relatiecounseling en begeleiding van kinderen

Credentials

naar Katrin