Online Relatie Sessies

Comfortabele 'hulp aan huis'

Wist je dat online therapie en meer bepaald EFT online relatietherapie even effectief is als live consulten in een sessiekamer? Meer nog, op een aantal belangrijke punten werkt het zelfs BETER! Ontdek de grote voordelen van online consulten, oftewel teletherapie!

ontdek de voordelen van online begeleiding

Relatie Vakantie

Intensieve Begeleiding + Vakantie in 1

Wil je er even samen tussenuit om in een prachtig vakantie kader jullie relatie nieuwe zuurstof te geven? Dan is een relatie retreat wat je nodig hebt! Samen ontspannen, afstand nemen van de hectische routine, gecombineerd met relatiecoaching. Snel resultaat gegarandeerd! Voor koppels die vastgelopen zijn, maar ook voor goede koppels die hun relatie willen vieren en naar een dieper niveau brengen.

Alles over een Relatie Vakantie

Relatie EHBO/Spoed!

Intensieve begeleiding bij crisissen

Ben je vastgelopen in verhitte ruzies en discussies of net in koude oorlog? Voelt één van de twee zich hevig gekwetst, verraden, geïntimideerd,...? Maakt praten het alleen maar erger? Zwijgen maakt de boel ook niet beter. Laat de situatie niet aanslepen en krijg snel helderheid over wat er ECHT speelt tussen jullie en hoe jullie dat samen kunnen oplossen. Wij helpen je graag beweging te brengen in een verziekte situatie, zodat jullie verder kunnen met jullie leven. Wacht niet tot het (nog) slechter wordt,
maar neem contact met ons op voor een snelle (online) afspraak!

Crisisbegeleiding op maat

Relatie Herstel Model

Bewezen Effectieve Relatie Begeleiding

In ons exclusief Relatie Herstel Model gebruiken we de beproefde EFT-methode (Emotionally Focused Couples Therapy) als onze stevige basis, vervolledigd met invloeden uit de lichaamsgerichte therapie en de nieuwste wetenschap over seksualiteit.
Onze aanpak laat zich samenballen in de 7-letterige afkorting SNEL WEL. Snelle verbetering, Normaliserende aanpak, Echtpaar versus echtpaar, Laagdrempelig, Warm, Effectief en Lachen.
1) Snelle en blijvende verbetering van de situatie, omdat de kern van de relatie (hechting) hersteld wordt in het hier-en-nu, met een mooi en nieuw toekomstperspectief tot gevolg.
2) Normaliserende aanpak: niet-oordelend. Beide partners voelen zich ECHT begrepen en aanvaard.
3) Echtpaar tegenover echtpaar; we begeleiden elk koppel ook als koppel, wat de kwaliteit van de therapeutische aanwezigheid vergroot. 2 Paar getrainde ogen zien veel meer + er is meer aandacht voor elke partner.
4) Laagdrempelig; toegankelijk voor allerlei soorten koppels in elk stadium van hun relatie (hetero of homo, jong of oud, startende of eindigende relaties enz.)
5) Warm en persoonlijk, in niet-klinische setting: ter plekke op ons therapeutisch vakantiedomein (relatievakantie) of van huiskamer tot huiskamer (online begeleiding)
6) Effectief, rationeel onderbouwd en grondig wetenschappelijk onderzocht en gevalideerd, met 75 % kans op volledig herstel en 90 % kans op significante verbetering. (Daar komt geen ander model zelfs maar een beetje bij in de buurt.)
7) Lachen en zelfrelativering als essentieel onderdeel van onze aanpak!

Boek een gratis kennismakingsgesprek