Online relatie sessies

NIEUW!

Wist je dat online therapie en meer bepaald EFT online relatietherapie even effectief is als live consulten in een sessiekamer? Meer nog, op een aantal belangrijke punten werkt het zelfs BETER! Ontdek de grote voordelen van online consulten, oftewel teletherapie!

ontdek de voordelen van K2 online

Relatie Vakantie

Intensieve Begeleiding + Vakantie in 1

Wil je er even samen tussenuit om in een prachtig vakantie kader jullie relatie nieuwe zuurstof te geven? Dan is een relatie retreat wat je nodig hebt! Samen ontspannen, afstand nemen van de hectische routine, gecombineerd met relatiecoaching. Snel resultaat gegarandeerd! Voor koppels die vastgelopen zijn, maar ook voor goede koppels die hun relatie willen vieren en naar een dieper niveau brengen.

Alles over een Relatie Vakantie

Relatie EHBO/Spoed!

Intensieve begeleiding bij crisissen

Ben je vastgelopen in verhitte ruzies en discussies of net in koude oorlog? Voelt één van de twee zich hevig gekwetst, verraden, geïntimideerd,...? Maakt praten het alleen maar erger? Zwijgen maakt de boel ook niet beter. Laat de situatie niet aanslepen en krijg snel helderheid over wat er ECHT speelt tussen jullie en hoe jullie dat samen kunnen oplossen. Wij helpen je graag beweging te brengen in een verziekte situatie, zodat jullie verder kunnen met jullie leven. Wacht niet tot het (nog) slechter wordt,
maar neem contact met ons op voor een snelle (online) afspraak!

Crisisbegeleiding op maat