Vakanties met counseling

Ervaar je een gebrek aan zingeving en bezieling in je leven? Heb je het gevoel dat je niet meer helemaal op het juiste spoor zit? Ben je de regie over je leven wat kwijt? Dit kan tot uiting komen in vage of concrete klachten als: lusteloosheid, twijfelen, piekeren, gebrek aan motivatie, depressiviteit, stress- en spanningsklachten, prikkelbaarheid etc.

Als koppel kan je eveneens de ervaring hebben niet meer op het juiste spoor te zitten. Mogelijk is jullie liefdevolle verbinding wat ondergesneeuwd geraakt of zijn jullie vervreemd van elkaar. Counseling in een vakantiesetting ondersteunt op een aangename manier jullie groeikansen als koppel, of het nu om het dealen met een relatiecrisis gaat, of het verdiepen van een goed functionerende relatie.

Een vakantie met counseling biedt de unieke combinatie van individuele therapie/counseling én vakantie. Ze kan individueel of als koppel worden geboekt.

Wat hebben therapie en zelfontplooiing met vakantie te maken? Alles!

Om terug de regie te krijgen of te houden over je leven, moet je soms even uit je dagelijkse rol(len) stappen. Dat kan niet in sessies van een uur, dichtbij huis.

Als je een reis maakt en terechtkomt in een omgeving waar natuur en stilte je innerlijk lawaai doen verstillen, kan je ook afstand nemen in jezelf en het gehele plaatje van je leven weer helder zien. Soms ga je daarna alles omgooien, soms deels veranderen, en soms leer je gewoon waarderen en beter benutten wat je hebt.  Hoe dan ook krijg je weer een frisse blik op wat je leven zin en betekenis geeft.

Ook als je als koppel of gezin afstand neemt van de moeilijkheden waarin je verstrikt zit, ontdek je dat je op een andere manier met elkaar kunt omgaan. De meerdaagse onderdompeling in een totaal nieuwe welzijnsbevorderende  vakantie-omgeving biedt kansen die je thuis niet hebt: je ziet plots wat er misloopt en krijgt oefenkansen om eraan te werken.

Uit de praktijk blijkt tevens dat meerdere sessies in een aaneengesloten periode  een beduidend beter resultaat oplevert, omdat problemen en vragen goed uitgediept kunnen worden zonder onderbrekingen.

Een vakantie met counseling en/of coaching dient om even afstand te nemen van het gewone alledaagse leven en weer in contact te komen met wat jouw of jullie (samen) leven volop zin geeft! 

regenboog intens 14Gastheer en gastvrouw Kim en Katrin maken graag tijd voor jouw begeleiding op maat.  Ervaar een forse vitaminekuur voor  de geest en voel weer nieuwe bruis in je leven komen, door onze inspiratievolle consulten, de stilte, de prachtige natuur van het Zuid-Franse katharenland.

De formule bestaat eruit dat je:

  • je favoriete accommodatie kiest  (huisje, kamer, caravan, tent)
  • de periode en duur van je vakantie kiest  (min. 3 nachten).
  • minimum 3 consulten boekt op voorhand
  • met ons een periode en termijn afspreekt

Concreet

De prijs van je vakantie met counseling/coaching is je verblijfskost + de sessies die je boekt (30, 50 of 70 €). Het verblijf op Assaladou wordt vooraf geboekt en betaald. Ter plekke bij vertrek betaal je dan de consulten waaraan je hebt deelgenomen.

Niet inbegrepen zijn de maaltijden. Je kan gebruik maken van de zelfkook-faciliteiten en/of de restaurantjes in de streek bezoeken. Op de meeste avonden wordt er ook een avondmaaltijd aangeboden, waarvoor je de dag tevoren kan intekenen.

Individueel: wandelcoaching, opstellingencoaching, passietest
Als koppel: EFCT relatiecoaching en -counselingsessie, relatie-opstelling.

Wanneer?

Op aanvraag. Neem contact op met ons om de mogelijkheden te overleggen.

Hoe kan ik een consult boeken?

Via dit formulier.

[otw_is sidebar=otw-sidebar-1]

Dit vonden vorige deelnemers van de vakanties met counseling

Gemiddelde waardering door deelnemers aan onze vakanties met counseling of losse consulten:

consulten
5,0 rating based on 12.345 ratings
Quotering: 5 out of 5 gebaseerd op 13 reviews.

Verkwikkend verblijf

★★★★★
De passie test met Kim zorgde er voor dat inzichten scherper werden en ik ze kon omzetten naar tastbare stappen eens terug thuis. De kruidensessie van Katrin was op maat zowel van mij als van de natuur. De netels waren die dag helemaal klaar om me te verkwikken en te voorzien van vernieuwde energie binnen paar weken, als ons 'brouwsel' helemaal klaar is voor gebruik. Dit in combinatie met de stilte op Assaladou, de vogels in de helblauwe lucht en het zwembad dat zorgde voor verkoeling, maakte het geheel tot een super ervaring.
- Claudine Knop

een echte boost voor ons huwelijk

★★★★★
Ik deed in het verleden met mijn vrouw meermaals relatietherapie om de relatie goed te houden temidden van ons drukke gezin met 5 kinderen. Dit gaf geen resultaat op langere termijn. De aanpak van Kim en Katrin is echter helemaal anders en erg doeltreffend. Het voelt alsof ik opnieuw getrouwd ben met mijn vrouw. Deze ervaring is onbetaalbaar. Als je uit elkaar groeit kun je altijd weer naar elkaar toegroeien en je relatie in eigen hand nemen. Heel hoopgevend is dat. EFCT, gegeven door Kim en Katrin: een echte aanrader!
- Frank

na 32 jaar thuiskomen bij elkaar

★★★★★
We deden de relatie retreat (training) en volgden aanvullend een traject van relatie- sessies op Assaladou. Blijkbaar had ik 32 jaar lang onbewust de deur dichtgehouden voor échte diepgaande verbinding met mijn man. Nu, dankzij de EFCT-begeleiding van Kim en Katrin, is eindelijk de deur weer open en het licht weer aan! We kunnen elkaar weer zien en ontmoeten in onze kwetsbaarheid, naakt en puur, zonder muur ertussen. We zijn weer veilig en heilig verbonden, tot in het diepst van onze ziel. Wat ik nu voel is zelfs sterker dan de prille liefde van het begin van onze relatie. Ik wist niet dat dit mogelijk was! Ben oneindig dankbaar, dank aan Kim en Katrin
- Bea

Wil je zelf een beoordeling achterlaten? Ga naar de pagina van de vakantie of van het consult waar je aan deelnam.