Vakanties met counseling

Ervaar je een gebrek aan zingeving en bezieling in je leven? Heb je het gevoel dat je niet meer helemaal op het juiste spoor zit? Ben je de regie over je leven wat kwijt? Dit kan tot uiting komen in vage of concrete klachten als: lusteloosheid, twijfelen, piekeren, gebrek aan motivatie, depressiviteit, stress- en spanningsklachten, prikkelbaarheid etc.

Als koppel kan je eveneens de ervaring hebben niet meer op het juiste spoor te zitten. Mogelijk is jullie liefdevolle verbinding wat ondergesneeuwd geraakt of zijn jullie vervreemd van elkaar. Counseling in een vakantiesetting ondersteunt op een aangename manier jullie groeikansen als koppel, of het nu om het dealen met een relatiecrisis gaat, of het verdiepen van een goed functionerende relatie.

Een vakantie met counseling biedt de unieke combinatie van individuele therapie/counseling én vakantie. Ze kan individueel of als koppel worden geboekt.

Wat hebben therapie en zelfontplooiing met vakantie te maken? Alles!

Om terug de regie te krijgen of te houden over je leven, moet je soms even uit je dagelijkse rol(len) stappen. Dat kan niet in sessies van een uur, dichtbij huis.

Als je een reis maakt en terechtkomt in een omgeving waar natuur en stilte je innerlijk lawaai doen verstillen, kan je ook afstand nemen in jezelf en het gehele plaatje van je leven weer helder zien. Soms ga je daarna alles omgooien, soms deels veranderen, en soms leer je gewoon waarderen en beter benutten wat je hebt.  Hoe dan ook krijg je weer een frisse blik op wat je leven zin en betekenis geeft.

Ook als je als koppel of gezin afstand neemt van de moeilijkheden waarin je verstrikt zit, ontdek je dat je op een andere manier met elkaar kunt omgaan. De meerdaagse onderdompeling in een totaal nieuwe welzijnsbevorderende  vakantie-omgeving biedt kansen die je thuis niet hebt: je ziet plots wat er misloopt en krijgt oefenkansen om eraan te werken.

Uit de praktijk blijkt tevens dat meerdere sessies in een aaneengesloten periode  een beduidend beter resultaat oplevert, omdat problemen en vragen goed uitgediept kunnen worden zonder onderbrekingen.

Een vakantie met counseling en/of coaching dient om even afstand te nemen van het gewone alledaagse leven en weer in contact te komen met wat jouw of jullie (samen) leven volop zin geeft! 

regenboog intens 14Gastheer en gastvrouw Kim en Katrin maken graag tijd voor jouw begeleiding op maat.  Ervaar een forse vitaminekuur voor  de geest en voel weer nieuwe bruis in je leven komen, door onze inspiratievolle consulten, de stilte, de prachtige natuur van het Zuid-Franse katharenland.

De formule bestaat eruit dat je:

  • je favoriete accommodatie kiest  (huisje, kamer, caravan, tent)
  • de periode en duur van je vakantie kiest  (min. 3 nachten).
  • minimum 3 consulten boekt op voorhand
  • met ons een periode en termijn afspreekt

Concreet

De prijs van je vakantie met counseling/coaching is je verblijfskost + de sessies die je boekt (30, 50 of 70 €). Het verblijf op Assaladou wordt vooraf geboekt en betaald. Ter plekke bij vertrek betaal je dan de consulten waaraan je hebt deelgenomen.

Niet inbegrepen zijn de maaltijden. Je kan gebruik maken van de zelfkook-faciliteiten en/of de restaurantjes in de streek bezoeken. Op de meeste avonden wordt er ook een avondmaaltijd aangeboden, waarvoor je de dag tevoren kan intekenen.

Individueel: wandelcoaching, opstellingencoaching, passietest
Als koppel: EFCT relatiecoaching en -counselingsessie, relatie-opstelling.

Wanneer?

Op aanvraag. Neem contact op met ons om de mogelijkheden te overleggen.

Hoe kan ik een consult boeken?

Via dit formulier.

[otw_is sidebar=otw-sidebar-1]

Dit vonden vorige deelnemers van de vakanties met counseling

Gemiddelde waardering door deelnemers aan onze vakanties met counseling of losse consulten:

consulten
5.0 rating based on 12,345 ratings
Overall rating: 5 out of 5 based on 12 reviews.

Verhelderend geschenk

★★★★★
De opstelling van Kim bracht voor ons duidelijkheid in een dilemma waar we al weken mee zaten. Met veel respect voor onze beleving stemde hij af op wat hij voelde in het ‘veld’ van onze vraag en deelde het met ons. Het voelde als een geschenk dat helemaal klopte!
- Aag Vernelen

Wandelcoaching

★★★★★
Ik bevind mij op een cruciaal punt in mijn leven..Mijn passie ontdekt, zojuist een lieve man in Nederland leren kennen, maar ook gaan leven in Frankrijk roept.. Kim nam mij mee het bos in.. Mijn "oude wond" dook op, maar blijkt nagenoeg genezen..Er verschenen 2 paden die symbool staan voor de twee keuzes momenteel in mijn leven..Prachtig hoe het bos (mijn ziel?) met begeleiding van Kim mij hielp zichtbaar te maken wat ik momenteel leef en mag voelen.. Een ervaring die ik nooit eerder had gehad, maar die mij raakte tot in mijn hart! Liefs, Eugenie
- Eugenie

Nuttige oefening

★★★★★
Ik heb de Passietest gedaan met Kim. Ik vond dat een heel nuttige oefening om een helderder beeld te krijgen van wat nu echt belangrijk is voor mij, en zo leerde ik ook weer bij over mezelf. Het resultaat van deze oefening helpt je om makkelijker en duidelijker beslissingen te kunnen nemen over grote en kleinere zaken in je leven.
- Wim

Wil je zelf een beoordeling achterlaten? Ga naar de pagina van de vakantie of van het consult waar je aan deelnam.