Activiteiten

Existo biedt een brede waaier aan workshops om in vakantiesfeer aan jezelf en je relaties met anderen te werken. Neem even afstand van je dagelijkse leven en ontvang een boost van inspiratie en hernieuwde energie!

Ga voor levensverdieping in je vakantie en kies één van onze  workshops rond gezondheid, verbondenheid en levensbezieling. Leer veel bij van de expertise van onze trainers, maar geniet vooral van het weldadig diepgaand contact met gelijkgestemden! [spacer]

Wat zeggen vorige deelnemers ervan?

Gemiddelde waardering voor al onze activiteiten:

workshop
4,8 rating based on 12.345 ratings
Quotering: 4.8 out of 5 gebaseerd op 8 reviews.

Een kostbaar geschenk aan mezelf

★★★★★
Aan al diegenen die dichter willen komen bij hun prachtige zelf! Vorige zomer heb ik meegedaan met de eerste week intuïtief schilderen in Assaladou. En dit wel onder de deskundige begeleiding van Josée. Wat een prachtige ervaring! Het was heerlijk zonnig en warm... Elke morgen lachte de dag ons tegemoet... Elke dag daalden we af in onszelf... Het was een hele reis... Wonderlijk wat ik allemaal tegenkwam.. Ik heb een prachtige …. krachtige transformatie mogen beleven... Diep verstopte woede en boosheid kwamen met veel kracht en emotie op het doek...donkere kleuren.... WOW! Toch effe heftig! En het mocht en het kon...en er was ruimte voor... en de serene stille natuur droeg het en was er de stille getuige van...en absorbeerde die energie...de donkerte vervaagde en werd overvloedig weggewassen met zuiverend water...ik voelde me lichter worden en toen verscheen het mooie lichte blauw en wit op het doek … ik werd opgetild en gedragen... er veranderde iets in mijn fundament ...het was sterker en lichter geworden... en het is er nog steeds... Dit is maar een fragment uit de hele week.. Ik heb er toffe warme mensen ontmoet...heel veeeeeel gelachen maar ook gehuild, veeeeeel gebabbeld en dat doen we nu nog steeds :). En altijd zijn Kim en Katrin in de buurt om op terug te vallen!
- Els Bertiau

stemworkshop + vakantie van topklasse

★★★★★
Stemmiger kan een vakantie niet zijn, ik ben dankbaar voor deze geweldige ervaring. Sarah is een top vocal coach! Warm aanbevolen!
- Heijdi

Kruidenworkshop

★★★★★
Even helemaal dicht bij jezelf komen,genieten van de geuren en de kleuren van de goudsbloem, allemaal op je eigen tempo. Elke stap naar een prachtige olie wordt intens beleefd. Een echte aanrader voor lichaam en ziel.
- Nele

gezinsweek 2014 en 2015

★★★★★
Een innovatief vakantie concept van onschatbare waarde. Dit gaat zoveel verder en dieper dan een gewone gezinsvakantie. In de voormiddag versterk je onder deskundige begeleiding, op een speelse manier de band met je gezin. In de namiddag krijg je tijd om erop uit te trekken of lekker van het zwembad te genieten. Bijleren en vooral veel genieten op een toplocatie in Zuid-Frankrijk!
- Heidi

Gezinsverbindende vakantie 2016

★★★★★
Gezinsverbindende vakantie... Van de 5 V's verbondenheid,verrijking, voeling, vrijheid, vertrouwen naar de 5 G's... gebeurtenis, gedachten, gevoel, gedrag, gevolg.Een intense, verrijkende en zelfs magische vakantie... Dank aan Katrin en Kim, Mieke,Lut en Johan
- Hilde

Gezinsverbindende vakantie

★★★★☆
De omschrijving over deze week op de website is niet overdreven. Meer zelfs, wanneer je er als ouder en gezin volledig wil voor gaan, kom je er bewuster, comunicatiever, meer verbonden uit. Deze ervaring aan onze kinderen aanbieden is van onschatbare waarde...
- delphine

Schrijfweek

★★★★★
De schrijfweek was voor mij een combinatie van fijne mensen, een supermooie en inspirerende omgeving en leuke, boeiende schrijfopdrachten, die mij alleen maar meer zin hebben gegeven om te schrijven. Kortom: deze schrijfweek is de moeite waard en aan te raden voor iedereen die benieuwd is naar het schrijven van (fictie)teksten en de kneepjes van het schrijfvak onder de knie wil krijgen.
- Leen

schrijfcursus met Aag Vernelen 2015

★★★★★
Deze schrijfweek met de naam 'je eigen leven als verhalenschatkamer' had werkelijk alles wat ik me van een schrijfcursus had voorgesteld, en nog zoveel meer! Een ware schatkamer voor mij. Aag Vernelen is een docente van top-niveau.
- Katrin

Lees alle beoordelingen in ons gastenboek, of per activiteit op de desbetreffende pagina’s.