Vakantieworkshops

Existo biedt een brede waaier aan workshops om in vakantiesfeer aan jezelf en je relaties met anderen te werken. Neem even afstand van je dagelijkse leven en ontvang een boost van inspiratie en hernieuwde energie!

Ga voor levensverdieping in je vakantie en kies één van onze  workshops rond gezondheid, verbondenheid en levensbezieling. Leer veel bij van de expertise van onze trainers, maar geniet vooral van het weldadig diepgaand contact met gelijkgestemden! [spacer]

Wat zeggen vorige deelnemers ervan?

Gemiddelde waardering voor al onze activiteiten:

workshop Quotering: ★★★★★ 4.8 based on 7 reviews
5 1

stemworkshop + vakantie van topklasse

workshop
★★★★★
5 5 1
Stemmiger kan een vakantie niet zijn, ik ben dankbaar voor deze geweldige ervaring. Sarah is een top vocal coach! Warm aanbevolen!

Kruidenworkshop

workshop
★★★★★
5 5 1
Even helemaal dicht bij jezelf komen,genieten van de geuren en de kleuren van de goudsbloem, allemaal op je eigen tempo. Elke stap naar een prachtige olie wordt intens beleefd. Een echte aanrader voor lichaam en ziel.

gezinsweek 2014 en 2015

workshop
★★★★★
5 5 1
Een innovatief vakantie concept van onschatbare waarde. Dit gaat zoveel verder en dieper dan een gewone gezinsvakantie. In de voormiddag versterk je onder deskundige begeleiding, op een speelse manier de band met je gezin. In de namiddag krijg je tijd om erop uit te trekken of lekker van het zwembad te genieten. Bijleren en vooral veel genieten op een toplocatie in Zuid-Frankrijk!

Gezinsverbindende vakantie 2016

workshop
★★★★★
5 5 1
Gezinsverbindende vakantie... Van de 5 V's verbondenheid,verrijking, voeling, vrijheid, vertrouwen naar de 5 G's... gebeurtenis, gedachten, gevoel, gedrag, gevolg.Een intense, verrijkende en zelfs magische vakantie... Dank aan Katrin en Kim, Mieke,Lut en Johan

Gezinsverbindende vakantie

workshop
★★★★☆
4 5 1
De omschrijving over deze week op de website is niet overdreven. Meer zelfs, wanneer je er als ouder en gezin volledig wil voor gaan, kom je er bewuster, comunicatiever, meer verbonden uit. Deze ervaring aan onze kinderen aanbieden is van onschatbare waarde...

Schrijfweek

workshop
★★★★★
5 5 1
De schrijfweek was voor mij een combinatie van fijne mensen, een supermooie en inspirerende omgeving en leuke, boeiende schrijfopdrachten, die mij alleen maar meer zin hebben gegeven om te schrijven. Kortom: deze schrijfweek is de moeite waard en aan te raden voor iedereen die benieuwd is naar het schrijven van (fictie)teksten en de kneepjes van het schrijfvak onder de knie wil krijgen.

schrijfcursus met Aag Vernelen 2015

workshop
★★★★★
5 5 1
Deze schrijfweek met de naam 'je eigen leven als verhalenschatkamer' had werkelijk alles wat ik me van een schrijfcursus had voorgesteld, en nog zoveel meer! Een ware schatkamer voor mij. Aag Vernelen is een docente van top-niveau.

Lees alle beoordelingen in ons gastenboek, of per activiteit op de desbetreffende pagina’s.