Ga voor de aantrekkelijke combinatie van een vakantie + een workshop.

Deze 2-in-1-formule maakt zowel het vakantie- als het workshopaspect uniek. Terwijl de workshop je vakantie optilt tot een onvergetelijke leerervaring, brengt het vakantiegevoel ontspanning en ongedwongenheid in de workshop. In een vakantie is er ook alle tijd en ruimte om wat je geleerd hebt te laten bezinken, meer dan in het gewone leven.

workshopvakanties

Je kan de volgende workshopvakanties op de agenda hier aan de rechterkant van de pagina zien. Klik hier om naar de agendapagina te gaan.

Hoe ziet een vakantieworkshop eruit?

De enige vaste structuur bij alle workshops zijn de sessie ‘s ochtends, tussen 10-13u.

Het hangt van de intensiteit van de gekozen workshop af of het programma nog doorloopt in de namiddagen en/of avonden .

Op je vrije momenten kan je je vakantie naar believen invullen met jouw favoriete activiteiten. Zowel op het domein L’ Assaladou als in de omgeving zijn er talloze mogelijkheden om vakantie te vieren.

Wat met maaltijden?

Maaltijden of verblijf zitten nooit in de prijzen van de workshops inbegrepen.

We streven ernaar om tijdens deze periodes steeds een kookploeg van vrijwilligers ter beschikking te hebben, om heerlijke dagverse gezonde maaltijden te kunnen aanbieden, onder de vorm van een rijk en gevarieerd buffet. (16 €/volwassene, 4€/kind van 6-12j, kinderen onder de 6j. eten gratis mee!)

Hilde Elisabeth kookmadammen kookvuur pot 14 rijk buffet kookmadammen gezinsweek 14 Aag Yves gezinsweek tafelen gastentafel 14

Je kan ook je eigen potje koken of op restaurant gaan in het dorp of in de nabije omgeving.

Er is een klein winkeltje ter beschikking voor dringende of missende zaken.

L’ Assaladou heeft elke ochtend een broodservice. We geven dagelijks jouw bestelling door aan de warme bakker.

Accommodatie reserveren en inschrijven voor workshops

Je kiest zelf de accommodatie van waaruit je jouw workshopvakantie wilt beleven. We hebben een camping en verschillende huisjes, kamers en caravans ter beschikking.

Inschrijvingen voor de workshopvakanties gebeuren tegelijk met het boeken van de accommodatie. Je kan je inschrijvingen voor een workshopvakantie door op de activiteitenpagina in de agenda te klikken. Daar kan je je plaats reserveren, en zie je meteen welke accommodatie/campingpercelen nog beschikbaar zijn tijdens de workshop. Meer info over de accommodatie vind je op assaladou.org.

Boek zo snel mogelijk, om kans te maken op een plek in de workshop én op L’Assaladou.

[otw_is sidebar=otw-sidebar-1]

Dit vonden vorige deelnemers van de workshopvakanties

Gemiddelde waardering door deelnemers aan onze workshopvakanties:

workshop
4,8 rating based on 12.345 ratings
Quotering: 4.8 out of 5 gebaseerd op 8 reviews.

Een kostbaar geschenk aan mezelf

★★★★★
Aan al diegenen die dichter willen komen bij hun prachtige zelf! Vorige zomer heb ik meegedaan met de eerste week intuïtief schilderen in Assaladou. En dit wel onder de deskundige begeleiding van Josée. Wat een prachtige ervaring! Het was heerlijk zonnig en warm... Elke morgen lachte de dag ons tegemoet... Elke dag daalden we af in onszelf... Het was een hele reis... Wonderlijk wat ik allemaal tegenkwam.. Ik heb een prachtige …. krachtige transformatie mogen beleven... Diep verstopte woede en boosheid kwamen met veel kracht en emotie op het doek...donkere kleuren.... WOW! Toch effe heftig! En het mocht en het kon...en er was ruimte voor... en de serene stille natuur droeg het en was er de stille getuige van...en absorbeerde die energie...de donkerte vervaagde en werd overvloedig weggewassen met zuiverend water...ik voelde me lichter worden en toen verscheen het mooie lichte blauw en wit op het doek … ik werd opgetild en gedragen... er veranderde iets in mijn fundament ...het was sterker en lichter geworden... en het is er nog steeds... Dit is maar een fragment uit de hele week.. Ik heb er toffe warme mensen ontmoet...heel veeeeeel gelachen maar ook gehuild, veeeeeel gebabbeld en dat doen we nu nog steeds :). En altijd zijn Kim en Katrin in de buurt om op terug te vallen!
- Els Bertiau

stemworkshop + vakantie van topklasse

★★★★★
Stemmiger kan een vakantie niet zijn, ik ben dankbaar voor deze geweldige ervaring. Sarah is een top vocal coach! Warm aanbevolen!
- Heijdi

Kruidenworkshop

★★★★★
Even helemaal dicht bij jezelf komen,genieten van de geuren en de kleuren van de goudsbloem, allemaal op je eigen tempo. Elke stap naar een prachtige olie wordt intens beleefd. Een echte aanrader voor lichaam en ziel.
- Nele

Ben je een deelnemer die zelf een beoordeling wil achterlaten? Ga in de agenda naar de pagina van de workshopvakantie waar je aan deelnam. Onderaan vind je het formulier.