Laatste Nieuws

Hallo

Existo heeft dit jaar heel wat in petto om vakantie te combineren met werken aan je gezin en je relatie. Laat je professioneel begeleiden in het duurzaam vakantieparadijsje L’ Assaladou, midden in het fabuleuze katharenland in Zuid-Frankrijk.

cirkel stronken bergen anton Christel 15 top zwemband meisjes top

Wat hebben vakantie en ‘werken aan relaties’ dan met elkaar te maken? Alles! Als koppel of gezin heb je soms even afstand nodig van de dagelijkse gang van zaken. De meerdaagse onderdompeling in een welzijnsbevorderende, betoverende vakantie omgeving in combinatie met vakkundige proces-begeleiding biedt zonder meer kansen die je thuis niet hebt! Vragen en problemen kunnen nu eenmaal beter uitgediept worden zonder onderbrekingen.

gezin1

In hartje zomer bieden we onze 6de gezinsverbindende vakantie aan. Het gaat om een vakantieworkshop voor gezinnen in alle varianten, die op een speelse maar diepgaande manier volop willen gaan voor de ZIN in hun gezin, en het beste willen halen uit hun onderlinge relaties.

In de nazomer kan je als koppel genieten van onze, ‘Houd Me Vast Week’ , naar het gelijknamige boek van Sue Johnson. In deze 5-daagse training leer je via de basisprincipes van Emotionally Focused Couple Therapy (EFT)  je liefdesrelatie te transformeren tot een fantastisch avontuur en tegelijk een veilige basis. Je krijgt belangrijke tools aangereikt om je verbinding als koppel te verbeteren en levend te houden. Deze workshop is geen groepstherapie, maar een ervaringsgerichte workshop.

couple love koppel meer

EFT integreert de allernieuwste wetenschap rond hechting en liefdesrelaties in een aanpak die snel naar de kern van de zaak gaat, en is daarmee het meest succesvolle empirisch gevalideerde model voor het helen van relaties, dat er bestaat.

Heb je als koppel net wat meer persoonlijke ondersteuning nodig, maar is de klassieke relatie therapie voor jullie net iets te ‘klinisch’? Kies dan voor een EFT relatie-retreat op vakantiedomein L’ Assaladou. Je combineert dan een reis(je) voor jullie 2 met relatiesessies op maat.