Doe-Mee-Kruiderie

Doe-mee-vakantie met kruiden

L’ Assaladou is ingebed in een erg weelderige natuur, op 600 m hoogte. Dat betekent: een echt kruidenparadijs! Je vindt er een enorme variëteit aan eetbare en geneeskrachtige planten van sterke kwaliteit. Zowel de hoogte, het klimaat als de zuivere lucht dragen hiertoe bij.

 rode klaver pluk mei     paardenbloemen mand madeliefjes     herbinfusions

Leer je graag bij over kruiden en wat ze voor jouw lichamelijk en geestelijk welzijn zouden kunnen betekenen? Ga je er graag mee aan de slag? Dompel je onder in de kruidige overvloed van de lente, hét kruidenseizoen bij uitstek! Kruidenvrouw Katrin nodigt jou van harte uit om mee te doen met het plukken en verwerken van de rijke kruidenoogst.

Ervaar de weldaad van het aanraken, bekijken, besnuffelen en proeven van al dat moois uit de natuur. Maak mee tincturen, oliën, siropen en kruidenazijn van brandnetel, kleefkruid, meidoornbloesem, braamblad, weegbree, goudsbloem, paardenbloem, salie, tijm, wilde marjolein… Ervaringsleren op en top dus :)!

Je kiest zelf jouw favoriete accommodatie alsook de duur van deze kruidige lentevakantie. Je kan enkele dagen komen meedoen, maar ook voor de volle 2 weken komen.

Je betaalt alleen je verblijf op L’ Assaladou. Het meewerken met de kruiden wordt gezien als een natuurlijk  evenwicht tussen geven en ontvangen. Je leert al doende bij én draagt tegelijk een steentje bij aan L’ Assaladou.

Voor extra verdieping en een meer persoonlijke approach kan je steeds een kruidensessie boeken bij Katrin (optioneel).

Kruidensessie

calendula.jpg

Welke kruiden kunnen jou helpen om jouw lichamelijk en geestelijk evenwicht te herstellen en te bewaren? Aan de hand van gerichte vragen over jouw fysiek en mentaal functioneren, gaat Katrin op zoek naar de kruiden die op dit moment iets voor jou kunnen betekenen. Je krijgt recepten en tips mee om deze kruiden te integreren in je leven. Als kers op de taart krijg je een mooi zakje gepersonaliseerde kruidenthee cadeau!

begeleiding: Katrin de Neve

richtprijs: 30 € per sessie van +/- 1,5u

 

[otw_is sidebar=otw-sidebar-1]

Dit vonden vorige deelnemers aan de doe-mee-kruiderie ervan

Gemiddelde beoordeling voor deze kruidenvakantie:

Doe-Mee-Kruiderie
0,0 rating based on 12.345 ratings
Quotering: 0 out of 5 gebaseerd op 0 reviews.

Ben je een deelnemer aan een doe-mee-kruiderie? Laat hieronder je mening achter. Zo help je anderen te beslissen of dit iets voor hen is.

Name
Email
Review Title
Quotering
Review Content