beeld kus koppel close up

Als koppel kan je de ervaring hebben niet meer op het juiste spoor te zitten. Je stelt jezelf meermaals de vraag ‘Is dit het nu?’ Mogelijk is jullie liefdevolle verbinding wat ondergesneeuwd geraakt of zijn jullie uit elkaar gegroeid. Of misschien staat jullie relatie onder druk, al dan niet door een speciale gebeurtenis?

Verlang je ernaar de verloren gegane connectie weer terug te vinden en te voeden, en zodoende als koppel weer te floreren? Of wil je gewoon nog meer halen uit je relatie?

Probeer eens iets anders dan de klassieke relatietherapie!

Onze relatie therapie in een vakantiesetting biedt begeleiding op maat en ondersteunt op een diepgaande maar toch aangename en ontspannen manier jullie groeikansen als koppel, of het nu gaat om het dealen met een relatiecrisis, of het verdiepen van een goed functionerende relatie.

 

couple in love schommel koppel

Wat en hoe?

Het gaat om een relatietraject, waarin je vakantie combineert met minimum 3 relatie sessies tijdens je verblijf op vakantiedomein L’ Assaladou.

Jullie cocoonen samen op het domein, of maken leuke uitstapjes. Er zijn mogelijkheden in overvloed: aan jullie de keus!

Je stelt zelf à la carte je vakantie met relatiecounseling samen en spreekt met ons een gepaste periode af en welke accommodatie en consulten je wenst.

Hieronder vind je de relatieconsulten die we aanbieden.

Relatiecoaching en – counseling naar het model van EFCT (Sue Johnson)

2 rozenscheutjes samen mooi 14

Kim en Katrin begeleiden jou van koppel tot koppel. Hierbij doen ze beroep op hun deskundigheid als therapeut, maar ook op de eigen ervaringen in hun huwelijk.

Dieper dan naar de communicatieproblemen gaan ze op zoek naar wat jullie als koppel verbindt én vervreemdt van elkaar. Ook worden jullie hechtingsstijlen en omgangspatronen diepgaand onder de loep genomen, teneinde helderheid te krijgen in waar jullie de connectie verliezen, en hoe jullie die terug kunnen vinden en versterken. Je krijgt tools aangereikt om van je relatie terug de veilige thuishaven te maken die ze hoort te zijn.

Begeleiding: Kim Wellens en Katrin de Neve

Richtprijs: 70 € per sessie van +/- 1u30

Relatie-opstelling

calendula mountain rose

Een concreet relationeel probleem of patroon wordt opgesteld in de ruimte, met behulp van voorwerpen. De diepere wijsheid van elk van jullie + van jullie relatie komt op deze manier tot spreken.

Deze sessie kan een uitdieping en aanvulling vormen op de bovengenoemde EFCT relatiecoaching.

Begeleiding: Kim Wellens

Richtprijs: 70 € per sessie van +/- 1u30

 

Klik hier voor de algemene voorwaarden van een vakantie met counseling.

Leg hier al een consult vast.

[otw_is sidebar=otw-sidebar-1]

Dit vonden vorige deelnemers aan de vakantie met counseling voor koppels ervan

Gemiddelde beoordeling voor deze vakantie:

Relatie Retreat
0,0 rating based on 12.345 ratings
Quotering: 0 out of 5 gebaseerd op 0 reviews.

Ben je een deelnemer aan één van de vorige vakanties voor koppels? Laat hieronder je mening achter. Zo help je anderen te beslissen of dit iets voor hen is.

Naam
Email
Review Title
Quotering
Review Content