Ga voor de aantrekkelijke combinatie van een vakantie + een workshop.

Deze 2-in-1-formule maakt zowel het vakantie- als het workshopaspect uniek. Terwijl de workshop je vakantie optilt tot een onvergetelijke leerervaring, brengt het vakantiegevoel ontspanning en ongedwongenheid in de workshop. In een vakantie is er ook alle tijd en ruimte om wat je geleerd hebt te laten bezinken, meer dan in het gewone leven.

workshopvakanties

Je kan de volgende workshopvakanties op de agenda hier aan de rechterkant van de pagina zien. Klik hier om naar de agendapagina te gaan.

Hoe ziet een vakantieworkshop eruit?

De enige vaste structuur bij alle workshops zijn de sessie ‘s ochtends, tussen 10-13u.

Het hangt van de intensiteit van de gekozen workshop af of het programma nog doorloopt in de namiddagen en/of avonden .

Op je vrije momenten kan je je vakantie naar believen invullen met jouw favoriete activiteiten. Zowel op het domein L’ Assaladou als in de omgeving zijn er talloze mogelijkheden om vakantie te vieren.

Wat met maaltijden?

Maaltijden of verblijf zitten nooit in de prijzen van de workshops inbegrepen.

We streven ernaar om tijdens deze periodes steeds een kookploeg van vrijwilligers ter beschikking te hebben, om heerlijke dagverse gezonde maaltijden te kunnen aanbieden, onder de vorm van een rijk en gevarieerd buffet. (16 €/volwassene, 4€/kind van 6-12j, kinderen onder de 6j. eten gratis mee!)

Hilde Elisabeth kookmadammen kookvuur pot 14 rijk buffet kookmadammen gezinsweek 14 Aag Yves gezinsweek tafelen gastentafel 14

Je kan ook je eigen potje koken of op restaurant gaan in het dorp of in de nabije omgeving.

Er is een klein winkeltje ter beschikking voor dringende of missende zaken.

L’ Assaladou heeft elke ochtend een broodservice. We geven dagelijks jouw bestelling door aan de warme bakker.

Accommodatie reserveren en inschrijven voor workshops

Je kiest zelf de accommodatie van waaruit je jouw workshopvakantie wilt beleven. We hebben een camping en verschillende huisjes, kamers en caravans ter beschikking.

Inschrijvingen voor de workshopvakanties gebeuren tegelijk met het boeken van de accommodatie. Je kan je inschrijvingen voor een workshopvakantie door op de activiteitenpagina in de agenda te klikken. Daar kan je je plaats reserveren, en zie je meteen welke accommodatie/campingpercelen nog beschikbaar zijn tijdens de workshop. Meer info over de accommodatie vind je op assaladou.org.

Boek zo snel mogelijk, om kans te maken op een plek in de workshop én op L’Assaladou.

[otw_is sidebar=otw-sidebar-1]

Dit vonden vorige deelnemers van de workshopvakanties

Gemiddelde waardering door deelnemers aan onze workshopvakanties:

workshop Overall rating: ★★★★★ 4.8 based on 7 reviews
5 1

stemworkshop + vakantie van topklasse

workshop
★★★★★
5 5 1
Stemmiger kan een vakantie niet zijn, ik ben dankbaar voor deze geweldige ervaring. Sarah is een top vocal coach! Warm aanbevolen!

Kruidenworkshop

workshop
★★★★★
5 5 1
Even helemaal dicht bij jezelf komen,genieten van de geuren en de kleuren van de goudsbloem, allemaal op je eigen tempo. Elke stap naar een prachtige olie wordt intens beleefd. Een echte aanrader voor lichaam en ziel.

gezinsweek 2014 en 2015

workshop
★★★★★
5 5 1
Een innovatief vakantie concept van onschatbare waarde. Dit gaat zoveel verder en dieper dan een gewone gezinsvakantie. In de voormiddag versterk je onder deskundige begeleiding, op een speelse manier de band met je gezin. In de namiddag krijg je tijd om erop uit te trekken of lekker van het zwembad te genieten. Bijleren en vooral veel genieten op een toplocatie in Zuid-Frankrijk!

Ben je een deelnemer die zelf een beoordeling wil achterlaten? Ga in de agenda naar de pagina van de workshopvakantie waar je aan deelnam. Onderaan vind je het formulier.