Laden Workshopvakanties

« Alle Workshopvakanties

  • Dit event is voorbij.

Houd Me Vast Week voor koppels

18 september 2016 @ 20:00 - 23 september 2016 @ 13:00

€520

Wil je samen met je partner jullie band vieren, verdiepen en nieuw leven inblazen? Elke relatie vraagt van tijd tot tijd eens een ’groot onderhoud’, ook als ze gezond is. Wil je werken aan een gelukkige relatie, maar gaat relatietherapie voor jou net iets te ver? Hou je van een no-nonsense, kortdurende aanpak met een snel resultaat? Ga je er graag eens tussenuit met je partner, om in een zuiderse vakantiesfeer jullie liefde nieuwe zuurstof te geven? Dan is onze Houd Me Vast week in de Languedoc, Zuid-Frankrijk zeker iets voor jullie! Het is een vitamine boost voor je liefdesrelatie, gecombineerd met een bijzondere vakantie-ervaring.

lonely-coupleEmotionally Focused Couple Therapy (EFT) werpt een revolutionaire nieuwe blik op romantische liefde en integreert de allernieuwste wetenschap rond hechting en liefdesrelaties in een aanpak die snel naar de kern van de zaak gaat. Ze is daarmee het meest succesvolle ‘evidence based’ model voor het helen van relaties. Meer over de relevantie van EFT vind je in dit filmpje.

Wat en hoe?

De Houd Me Vast Week  is genoemd naar de gelijknamige bestseller van Sue Johnson. In deze 5-daagse training leer je zelf via de basisprincipes van Emotionally Focused Couple Therapy (EFT)  je eigen liefdesrelatie te transformeren tot een fantastisch avontuur en tegelijk een veilige basis. Je krijgt belangrijke tools aangereikt om je verbinding als koppel te verbeteren en levend te houden.  Je krijgt toegang tot belangrijke sleutels om de destructieve patronen in jullie relatie te onderkennen en de onderlinge verbondenheid te vergroten. Jullie connectie wordt weer fris en vernieuwt en verdiept zich.
Voorkennis is niet vereist, maar het vooraf lezen van het boek ‘Houd Me Vast’ (Sue Johnson) wordt warm aanbevolen.

couple love koppel meer

Van zondagavond tot vrijdagmiddag,  gaan we elke dag van 10-13u aan de slag met de grondbeginselen van EFT.

In de namiddag en avond zijn jullie vrij om samen vakantie te vieren én desgewenst aan de slag te gaan met extra huiswerkopdrachten.

We wisselen af tussen verschillende werkvormen: theorie, demonstratie, rollenspel, groepsgesprek, oefeningen per paar enz.

Je verblijft op het vakantiedomein L’Assaladou, in een accommodatie naar keuze.

Opgelet! De Houd me Vast week is geen relatietherapie in groep, maar een training om zelf aan de slag te gaan met je relatie. Voor EFT relatietherapie op maat, kan je terecht in onze relatie therapie retreat.

couple in love schommel koppel

Wie?

Katrin en haar man Kim zijn een getrouwd stel, beiden lichaamsgeoriënteerde therapeuten die getraind zijn in EFT-relatietherapie. Kim is daarnaast gespecialiseerd in het systemisch gedachtengoed (familie-opstellingen), waarbij hij bijzonder oog heeft voor de universele mechanismen die in elke relatie spelen. Katrin is als existentieel counseler gefocust op hoe een relatie volop zin/betekenis kan geven aan een mensenleven.

Hoeveel?

Bijdrage: 260 euro per persoon (x 2)

Deze bedragen zijn exclusief verblijf, maaltijden en reiskosten. Dagelijks worden verse facultatieve maaltijden aangeboden, waarvoor je kan inschrijven.

#conflict #relatie #relatietherapie #EFT #Emotionally Focused Couple Therapy #Emotionally Focused Therapy #ruzie #hulp #pijn #eenzaamheid #vergeving #liefde #geliefde #liefhebben #gekwetst #huwelijk #partner #patronen #psychologie #afgewezen #advies #relatie training #herstel #veilig #sex # seksueel #seksuele problemen #stress #vestzitten #therapeut #therapie #vertrouwen #begrip #kwetsbaarheid #kwetsbaar

Meer info & inschrijven

Voor meer info over de workshop, de accommodatie, het vakantiedomein L’Assaladou, stuur een email naar info@existo.org, vul het contactformulier in, of bel 00 33 6 42 42 35 82 (FR).

Inschrijven doe je door je plaatsen online te reserveren helemaal onderaan deze pagina.

[tabs slidertype=”top tabs”] [tabcontainer] [tabtext]Accommodatie reserveren[/tabtext] [tabtext]Beoordelingen[/tabtext][tabtext]Delen met vrienden[/tabtext] [/tabcontainer] [tabcontent] [tab]

Je ziet hieronder ook onmiddellijk welke accommodatie/campingplaatsen nog beschikbaar zijn tijdens de gezinsvakantie. Neem een optie op een accommodatie naar wens en we contacteren je snel om te bevestigen.

Hieronder zie je wat er nog beschikbaar is op L’Assaladou tijdens deze workshop.
[iframe src=”http://assaladou.org/nl/beschikbaar-om-te-huren/?check_in=2016-09-17&check_out=2016-09-23&bk_no_results_title=Niks+gevonden.+Probeer+een+andere+periode.” width=”500″ height=”500″]
Open in een nieuw venster

[/tab]

[tab]

Dit vonden vorige deelnemers aan de antwoordenweek ervan

Gemiddelde beoordeling voor deze workshopvakantie:

Houd Me Vast Week voor koppels
0,0 rating based on 12.345 ratings
Quotering: 0 out of 5 gebaseerd op 0 reviews.

Ben je een deelnemer aan één van de vorige Houd Me Vast weken? Laat hieronder je mening achter. Zo help je anderen te beslissen of dit iets voor hen is.

Name
Email
Review Title
Quotering
Review Content

[/tab]

[tab] [otw_is sidebar=otw-sidebar-1]

[/tab]

[/tabcontent] [/tabs]

 

Gegevens

Begin:
18 september 2016 @ 20:00
Einde:
23 september 2016 @ 13:00
Kosten:
€520
Evenement Categorie:
Website:
https://existo.org/activiteit/houd-me-vast-week/

Locatie

L’Assaladou
L'Assaladou
Nébias, 11500 Frankrijk
+ Google Maps
Telefoon
+33 6 42 42 35 82

Organisator

Kim & Katrin
Telefoon
Individuele sessies: wandelcoaching, opstellingencoaching, passietest
E-mail
info@existo.org
Bekijk de site van Organisator

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *