Laden Workshopvakanties

« Alle Workshopvakanties

  • Dit event is voorbij.

Antwoordenweek

14 augustus 2016 @ 20:00 - 19 augustus 2016 @ 13:00

€260

Week van Antwoorden: opstellingen als richtingaanwijzers

5-daagse workshop in Zuid-Frankrijk
memorable life

Het leven is een permanente reis.

Hoe verloopt deze reis voor jou op dit moment? Zit je nog steeds aan het stuur of is het roer overgenomen door andere machten en dreig je jezelf voorbij te lopen? Zit je (nog) op de goede weg? Of  heb je nood aan  bijsturing? Loopt je leven als een sneltrein, of heb je het gevoel nauwelijks vooruit te komen?

Hoe het ook gaat voor jou op dit moment, het is altijd goed om even stil te staan en je leven zoals het nu staat in kaart te brengen.

Zo kun je bewust kiezen waar je nu, op dit punt naartoe wilt. En of je bijsturing, afremming, vertraging, extra brandstof  of iets anders nodig hebt.

what you didn't do

Hoe word jij de beste versie van jezelf, in de jaren die volgen? Welke grote en kleine stappen ga je zetten om dat te bereiken?

Wat en hoe?

Begeleider Kim heeft door de jaren heen zijn eigen methode ontwikkeld, waarin hij onder andere gebruik maakt van de bekende (familie-)opstellingen om de grote en kleine levensvragen die elk van ons heeft scherp te krijgen en te beantwoorden.

Hierbij komen de antwoorden uit de persoon (vraagsteller) zelf. Ze worden als het ware ‘bevrijd’, onder deskundige begeleiding van Kim.

We gaan een groepsproces aan met maximum 8 deelnemers. Iedereen krijgt zijn eigen opstelling én is representant in de opstelling van anderen. Beide processen dragen bij aan een heldere kijk op je eigen levenskeuzes.

Dagschema

9.30u: ochtendyoga (vrijblijvend, indien beschikbaar)

10-13u: workshop

De rest van de dag staat in het teken van tijd en ruimte voor jezelf. In deze tijd laat je ook bezinken wat je in groepssessies hebt geleerd. Je kan op wandel gaan of een uitstap maken in de prachtige omgeving, of je neemt tijd om te relaxen op het domein. Er zijn 1000 mogelijkheden, aan jou de keuze!

14-16u: Spreekuur Kim

Heb je wat extra steun nodig bij de verwerking van wat je geleerd hebt uit de workshops? Kim is tijdens het spreekuur ter beschikking voor individuele vragen van ieder van jullie.

Optioneel kan je ook een wandelcoaching reserveren bij Kim. (Die zit niet in de prijs inbegrepen; € 30/u)

Begeleiding

Kim Wellens, gediplomeerd lichaamsgericht therapeut en opsteller, geestelijke vader en stichter van L’Assaladou, samen met zijn vrouw Katrin.

Hoeveel?

€ 260 voor de workshop, incl. spreekuur, excl. verblijf en eten.

Meer info & inschrijven

Voor meer info over de workshop, de accommodatie, het vakantiedomein L’Assaladou, stuur een email naar info@existo.org, vul het contactformulier in, of bel 00 33 6 42 42 35 82 (FR).

Inschrijven doe je door je plaatsen online te reserveren, zie helemaal onderaan deze pagina.

[tabs slidertype=”top tabs”] [tabcontainer] [tabtext]Accommodatie reserveren[/tabtext] [tabtext]Beoordelingen[/tabtext][tabtext]Delen met vrienden[/tabtext] [/tabcontainer] [tabcontent] [tab]

Je ziet hieronder onmiddellijk welke accommodatie/campingplaatsen nog beschikbaar zijn tijdens de gezinsvakantie. Neem een optie op een accommodatie naar wens en we contacteren je snel om te bevestigen.

Hieronder zie je wat er nog beschikbaar is op L’Assaladou tijdens deze workshop.
[iframe src=”http://assaladou.org/nl/beschikbaar-om-te-huren/?check_in=2016-08-14&check_out=2016-08-20&bk_no_results_title=Niks+gevonden.+Probeer+een+andere+periode.” width=”500″ height=”500″]
Open in een nieuw venster

[/tab]

[tab]

Dit vonden vorige deelnemers aan de antwoordenweek ervan

Gemiddelde beoordeling voor deze workshopvakantie:

Antwoordenweek
0,0 rating based on 12.345 ratings
Quotering: 0 out of 5 gebaseerd op 0 reviews.

Ben je een deelnemer aan één van de vorige antwoordenweken? Laat hieronder je mening achter. Zo help je anderen te beslissen of dit iets voor hen is.

Name
Email
Review Title
Quotering
Review Content

[/tab]

[tab] [otw_is sidebar=otw-sidebar-1]

[/tab]

[/tabcontent] [/tabs]

 

Gegevens

Begin:
14 augustus 2016 @ 20:00
Einde:
19 augustus 2016 @ 13:00
Kosten:
€260
Evenement Categorie:
Website:
https://existo.org/activiteiten/workshopvakanties/antwoordenweek/

Locatie

L’Assaladou
L'Assaladou
Nébias, 11500 Frankrijk
+ Google Maps
Telefoon
+33 6 42 42 35 82

Organisator

Kim Wellens
Telefoon
+33642423582
E-mail
info@existo.org
Bekijk de site van Organisator

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *